Hjem » Arrangementer

Arrangementer

Hold deg oppdatert på messer og arrangementer vi deltar på!

Som en sertifisert opplæringsbedrift deltar vi på Yrkesmessen i Sotra Arena kl. 18-20:30, for tiende klassinger med foreldre. Vi ønsker å knytte kontakt med ungdommer fra hele Øygarden kommune, og gi en smakebit av hva vi driver med hos oss på Ågotnes.

Som en sertifisert opplæringsbedrift deltar vi på Utdanningsmessen i Bergen. Vi ønsker å knytte kontakt med ungdommer fra hele Vestland- og omegn. Her skal dere få en smakebit av hva vi driver med.

Utleiekonferansen, 15. februar, har etablert seg som bransjens viktigste møteplass – en arena for faglig påfyll og inspirasjon gjennom aktuelle foredrag. Og med en utstilling med mange nyheter fra bransjens fremste leverandører! Her skal dere få en smakebit av hva vi kan tilby og driver med.

Da braker det løs igjen med Nordens største anleggsmesse, Vei og Anlegg på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Her samles hele anleggsbransjen for vise frem nyheter og et bredt spekter av tøffe maskiner og mye tilhørende anleggsutstyr.

Dyrskun samler over 90.000 gjester hvert år til handel og kulturopplevelser, siden 1866. En familievennlig og hyggelig messe som byr på alt fra maskiner til matopplevelser, tivoli, dyrelivet og mye mer. Bli med oss! 

Bygg Reis Deg er messen med de beste løsningene innen bygg, bolig og anlegg  på Nova Spektrum i Lillestrøm. Messen samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 besøkende. Bli med oss!