ErgoMover

ErgoMover 1500 kommer i tre ulike utførelser; Basic, Standard og Manipulator.

ErgoMover - fleksibel håndtering av gipsplater og annet materiale

ErgoMover 1500 er den originale transportvognen med elektrisk fremdrift, som er produsert for å tåle håndtering av materialer på byggeplassen. ErgoMover 1500 anvendes til transport og etterfølgende håndtering av hele pakker med gipsplater eller annen transport av byggematerialer i områder der det ikke er mulig å bruke truck eller lignende

Med ErgoMover får du alltid:

 • Stor trekkraft
 • Lang batteritid
 • Firehjulsstyring (for- og bakaksel roterer samtidig)
 • Løfteøye på midten av vognen til løft med kran
 • Gaffellommer til løft av vognen med gaffeltruck
 • Unik lås av betjeningsarm ved transport

Tekniske Data

Løftekapasitet1500 kg

Max. kjørehastighet6 km/h
HastighetsregulatorTrinnløs
Hjul, fabrikkmontertPunkteringsfrie
Hjulsdrift24 V
LaderIntegrert 230 volt (110 V)
LøftefunksjonEl - Hydraulisk
Utvendig lengde (u/ håndtak)1620 mm
Utvendig lengde (model XL)2470 mm
Utvendig bredde698 mm
Høyde600 mm
Løftehøyde600-750 mm
Vekt310 kg

Nedlastninger

Kontakt Oss

  ErgoMover 1500 Basic

  En sterk transportvogn uten hydrauliske funksjoner for transport av materialer. Vognen har en kraftfull elektrisk motor og 4-hjul styring og er velegnet til kjøring i terreng, som gjør vognen ideell til byggeplasser!

  ErgoMover 1500 Standard

  Transportvogn velegnet til kjøring på fast underlag, drevet av elektrisk motor, med firehjulsstyring og med hydraulisk løftesystem, som gjør det mulig å sette f.eks veggelementer på bukker.

  ErgoMover Wireless

  Om du trenger å transporterer lange varer eller om du opererer i et område med begrenset plass, da er ErgoMover Wireless helt optimal for deg. Den er batteridrevet og kan fås med trådløs styring, eller med kablet styring. Styrestangen er fjernet for maksimal utnyttelse av plattformen. 

  ErgoMover Wireless kan leveres til følgende utgaver: 

  – ErgoMover 1500 Basic

  – ErgoMover 1500 Standard

  ErgoMover 1500 Manipulator

  Velegnet til transport av gipsplater, ettersom vognen som standard er utstyrt både med hydraulisk løftefunksjon og med hydraulisk 90 graders tiltfunksjon (så gipsplaten kan stå vertikalt). 

  Brukes den sammen med ErgoLoader og ErgoMounter systemerne, kan gipsplater håndteres fra lastbil og frem til veggmontering – uten belastning på brukeren!

   

  ErgoLoader

  ErgoLoader platestativ er et effektivt mobilt platestativ med hjul som kan ta en HEL palle med gipsplater (42 stk) i oppreist posisjon direkte fra ErgoMover 1500 Manipulator. ErgoLoaderen er utstyrt med 4 dreibare hjul med brems for stor fleksibilitet og sikkerhet. Platestativet har en enkel mekanisk sikkerhetslås for å holde fast tiltfunksjonen. 

  ErgoLoaderen leveres med 2 sett gafler; lange gafler til en hel palle gips (42 plater) og korte gafler til en halv palle gips (21 plater). Når de korte gaflene er montert kan ErgoLoaderen kjøre igjennom en døråpning med en halv palle gipsplater. 

  ErgoMounter

  ErgoMounter er en unik monteringsvogn til ergonomisk og effektiv montering av gipsvegger. Ved montering av gipsplater på vegg er det nå mulig med ErgoMover 1500 Manipulator samt ErgoMounter å hente hele paller med gips helt ute med kran og reise de opp i loddrett posisjon, samt montere på veggen uten belastning på operatøren.

  Bilder