Hoeflon C10e

Endelig er den kraftfulle og 100% elektriske minikranen C10e her! C10e er en kraft-bombe med en helt unik styrke i sin klasse og med sin kompakte størrelse er det mulig å komme til på trange områder!

C10es kompakte størrelse gjør det mulig å komme til på trange steder. Kranen er kun 80 centimeter bred, og høyden kan reduseres til
1,9 meter. Trange passasjer er ingen problem for denne kompakte minikranen. Enten du løfter et svømmebasseng inn i en bakgård eller du flytter hele produksjonslinjen på en fabrikk, kan C10e mestrer oppgavene.

Førere av minikraner med kapasitet på over 2 tm må minimum ha sertifisert sikkerhetsopplæring i henhold til opplæringsmodul for lastebilkran. Ta kurset hos oss, G8 Lastebilkrankurs.

Løftekapasitet

Selv med en maks løftehøyde på 21 meter løfter kranen 750 kg, hvilket gjør den veldig kraftig og anvendelig innen industri og løft av stålkonstruksjoner.

Hastighet og fjernkontroll

Kranen har tre ulike hastigheter hvilket gjør den ekstremt manøvrerbar. Lettvektsfjernkontrollen har seks vippebrytere som gir svært følsom styring.

Kompakt og lav vekt

Med avtagbar motvekt og andre komponenter, kan man raskt redusere totalvekten på kranen. Til tross for kapasiteten er den kompakt nok til å gå gjennom dører.

Bilder

Nedlastinger

Video

Kontakt Oss