Hoeflon C6e Helelektrisk

Markedets mest kompakte minikran med helelektrisk drift! Stor kapasitet med minimal egenvekt og avtagbar motvekt med sine  unike og fleksible støttebensposisjoner! C6e er en helelektrisk CO2 nøytral minikran! En unik og  multifunksjonell minikran utstyrt med LiFeP04 batterier!

Hoeflon C6e er en helelektrisk minikran. Dette betyr CO2 nøytralitet når man benytter seg av minikranen. På flere arbeidsplasser er dette i dag et krav. Med en løftekapasitet på 3000kg og en egenvekt på 2850kg er dette en helt unik minikran. Denne benyttes gjerne til å senke andre maskiner under bakkenivå med en vekt tyngre enn seg selv! 

C6e er passer utmerket til både innendørs og utendørs arbeid og blir ofte brukt i slike arbeidsområder. Med en batterikapasitet på 8 timer kan C6e utføre arbeid samtidig som den lader! Ved lave tempraturer varmer batteriet seg selv opp til 0 grader før lading starter, samtidig er det verdt å vite at minikranen kan brukes i tempraturer fra -10 og opp til hele +40 grader!  

C6e er en liten kraftpakke som kan utføre arbeid man ikke skulle trodd med sine bare 2850kg. Kranen er skremmende lett å transportere da den kan fraktes på henger eller en større pickup! C6e gir den beste kapasiteten fra en 3-tonns minikran. 

Med C6e har du et hav av muligheter. Hvert enkelt støtteben står sterkt, kan plasseres separat, er hydraulisk sammenleggbare og har hydraulisk ut- og innskyv. Støttebenas unike funksjon gjør at den både forlenges og stilles i alle vinkler noe som gjør at du kan utnytte den tilgjengelige plassen og overkomme ulent terreng lett! 

Du står sterkt med C6e - et hav av muligheter!

Markedets mest kompakte minikran med helelektrisk drift! Stor kapasitet med minimal egenvekt og avtagbar motvekt med unike og fleksible støttebensposisjoner!

Fjernkontroll med unike egenskaper!

Utstyrt med trådløs fjernkontroll med eget display som viser blant annet frekvens på kranen, plassering og kapasitet, ladekapasitet, høyde og rekkevidde og mye mer!

100% Elektrisk og CO2 Nøytral!

Utstyrt med LiFeP04 litiumbatterier med en kapasitet som varer lengre enn en arbeidsdag! C6e er utstyrt med hydrauliske støtteben og takler alle terreng og områder!

Bilder

Nedlastinger

Kontakt Oss