Ledig stilling som Salgstrainee

Stillingstittel: Trainee – salg og markedsførning
Sted: Ågotnes
Søknadsfrist: 28.08.2020
Varighet: Fast

Er du vår digitale markedsfører og selger?

Til vårt hovedkontor på Ågotnes vest for Bergen søker vi deg som er nyutdannet med master eller bachelor innen salg og digital markedsføring/markedskommunikasjon. (Har du ikke den formelle utdannelsen, men mener å ha kvalifikasjonene vi ser etter, ja så søker du jobben)

Vi ser etter en engasjert person med ambisjoner innen salg og markedsføring. Du vil være med å styrke og videreutvikle vår satsing på digital markedsføring. Du vil ha ansvar for vår profilering og tilstedeværelse på sosiale medier og digitale plattformer, med ansvar for å legge ut innhold, informasjon og kampanjer samt respons på eksterne innspill og tilbakemeldinger.

Din oppgave vil være å sørge for at vår hjemmeside og våre digitale flater til enhver tid er oppdatert, sørge for at mulige kunder finner fram til oss og mottar god informasjon, herunder aktiv redigering og regelmessig oppdatering av tekster og annet digitalt innhold.

Du vil også ta del i ansvar for å måle respons, effekt og kost/nytte av våre digitale markedsføringstiltak, gjøre tilpasninger og foreslå oppdateringer og endringer i markedsføringsstrategien.

Vi ser etter deg som er framoverlent, proaktiv, som liker salg og du liker også å følge med i utviklingen innen digital markedsføring.

Gantic er i utvikling. Som en av Norges største leverandør av blant annet lifter, minikraner og grenkuttere med søkelys på miljøvennlige maskiner, vil vi nå ha en trainee med oss på laget! Det å være trainee i Gantic er en unik mulighet for deg som har ambisjoner innen salg og markedsføring og som vil satse på en karriere i et av Norges mest innovative selskap. Hos oss får du sette din fagkunnskap ut i live! Trainee-programmet strekker seg over 12 mnd. I løpet av denne perioden får du en unik kjennskap til våre produkter, salg, markedsføring og vår høye servicegrad.

Gjennom programmet vil du få tett oppfølging fra dyktige kollegaer og få delta i mange ulike faser.

Målet med trainee-programmet er at du etter endt program trer inn i en fast stilling i Gantic innen salg og markedsføring, og her vil du få utnytte erfaringene du har opparbeidet deg underveis.

Hva vi kan tilby:

En god mulighet til å være med å utvikle en digital markedsstrategi for en virksomhet i vekst.

En viktig rolle, som du selv er med på å forme, i en spennende bedrift.

Bidra til å løse utfordringer for våre kunder med markedets mest miljøvennlige maskiner.

Godt arbeidsmiljø.

Lønn etter avtale.

Høres dette ut som en spennende jobb så sender du en kortfattet søknad til:

Kontakt informasjon

Gantic AS
Postboks 98
5346 Ågotnes

[icon name=»phone-square» class=»» unprefixed_class=»»] 55 31 55 31

[icon name=»address-book» class=»» unprefixed_class=»»] Tommy Jørgensen

[icon name=»phone-square» class=»» unprefixed_class=»»] 934 05 970

[icon name=»envelope» class=»» unprefixed_class=»»] tommy@gantic.no