Hjem » Ledige stillinger » Servicemekaniker søkes

Gantic vokser og søker derfor flere serviceteknikere i Stavanger / Sør-Vestlandet - lyst å bli den del av teamet?

Stillingstittel: Service Mekaniker / Kontrollør
Sted: Stavanger / Sør-Vestlandet
Varighet: Fast

Gantic AS er spesialisert i salg og service av Lifter, minikraner og Flishuggere i det Norske markedet. I Norge har vi over 30 års erfaring og sammen med våre leverandører kan vi tilby et komplett sortiment for de fleste kunder. Vår målsetning er å være en ledende leverandør innen vårt felt.

Service Mekaniker

Gantic as har økende oppdragsmengde og søker derfor etter erfaren, engasjert og selvstendig mekaniker. Gode kunnskaper og erfaring med hydraulikk, elektronikk, mekanikk og grunnleggende data kunnskaper er ønskelig. Detaljopplæring vil bli gitt både internt og hos våre leverandører.

Gantic as tilbyr arbeid i et solid firma med godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser med varierte og utfordrende oppgaver, egen servicebil, og gode velferdsordninger.

Arbeidsoppgaver

Stillingen passer for en som liker å reise litt rundt, våre mekanikere har frihet under ansvar og styrer i stor grad selv sin arbeidsdag.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker fortrinnsvis en person med erfaring som liftmekaniker, truck mekaniker eller anleggs mekaniker, den vi søker må være pålitelig og pliktoppfyllende, ha evne til å jobbe selvstendig, være serviceinnstilt og omgjengelig, også det å kunne kommunisere med våre kunder er en viktig del av jobben.

Personlige Egenskaper

Løsningsorientert, Selvstendig, men også kunne jobbe i team, Tilpasningsdyktig, Fleksibel, Positiv, Strukturert og Målrettet.

Ellers ber vi både nyutdannede og erfarne mekanikere til å ta kontakt for en prat, kanskje du er den vi ønsker på laget og du får drømmejobben?

Høres dette ut som en spennende jobb så sender du en kortfattet søknad til:

Kontakt informasjon

Gantic AS
Postboks 98
5346 Ågotnes

55 31 55 31

Erlend O. Hatten

Mobil: 936 99 355

Epost: erlend@gantic.no