Bomlift

Bomlift

Gantic er stolt leverandør av bomlift fra annerkjente lift produsenter som NiftyLift og SkyJack. En bomlift er et veldig fleksibelt verktøy for arbeid i høyden og som kommer til de aller fleste steder. Vi leverer bomlifter med knekkarm både med og uten støtteben fra NiftyLift, og bomlifter med både knekkarm og teleskop bom fra SkyJack. Vi leverer bomlifter med både 2x4 og 4x4 drift til offroad/terreng bruk, slik at man enkelt og trygt kan komme til ved de aller fleste arbeidsplasser, samt at vi kan levere bomlifter med bensin/diesel, Hybrid og hel-elektrisk drift. Våre bomlifter er veldig stabile maskiner laget av utmerket kvalitet slik at dine operatører kan jobbe trygt og effektivt i høyden.

Gantic har brukt lang tid på å velge rett produsent for våre kunder, og leverer bare lifter av ypperste kvalitet. Om du skulle trenge deler eller hjelp av en service mekaniker til en av dine lifter kan Gantic hjelpe deg med deg også!

Om du har behov for å leie en bomlift kan Gantic hjelpe deg med deg med å finne en utleier som har kvalitets lifter som er levert av Gantic. Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs og PX personløfter kurs til de som skal jobbe med personløfter offshore.