Mastlift

Mastlift

Gantic leverer noen av markedets beste mastlifter fra den anerkjente produsenten SkyJack. Skyjacks mastlift har en stabil og solid konstruksjon slik at operatøren kan føle seg helt trygt og jobbe effektivt i høyden. Liften er selvdreven og er kvalifisert til å jobbe i vind opp til 12,5 m/s slik at den trygt kan brukes til arbeid utendørs.

En mastlift egner seg bra til vedlikeholds arbeid i haller, skoler, kjøpesentre og i bytting av utendørs lyspærer. Våre mastlifter kan snu rundt sin egen akse slik og har en kompakt konstruksjon så de kan komme til nesten hvor som helst.

Vi tilbyr også masse valgfritt tillegs utstyr slik at mastliften kan tilpasse de aller fleste behov og arbeidsplasser. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne rett mastlift til ditt behov!

Om du har behov for deler til din mastlift, er Gantic ledende på reservedeler til lifter i Norge, og tilbyr deler til alle de mest kjente merkene. Vi har også flere service kontor og kan tilby service og reparasjoner i hele landet fra en av våre svært erfarne mekanikere!

Om en av dine operatører har behov for opplæring i bruk av mastlift tilbyr Gantic Opplæringssenter også jevnlig personløfter kurs og px personløfter kurs!