Mastlift

Mastlift

Gantic leverer noen av markedets beste mastlifter fra den anerkjente produsenten SkyJack. Skyjacks mastlifter har en stabil og solid konstruksjon slik at operatøren kan føle seg helt trygg og jobbe effektivt i høyden. Liften er selvdreven og er kvalifisert til å jobbe i vind opp til 12,5 m/s slik at den trygt kan brukes til arbeid utendørs.

En mastlift egner seg bra til vedlikeholdsarbeid i haller, skoler, teatre, kinoer, kjøpesentre, varehus og annen type teknisk eiendomsdrift. Våre mastlifter kan snu rundt sin egen akse slik og har en kompakt konstruksjon som gjør at de kan komme til nesten hvor som helst.

Vi tilbyr også mye valgfritt tilleggsutstyr slik at mastliften kan tilpasses de aller fleste behov og arbeidsplasser. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne riktig mastlift til ditt behov!

Om du har behov for deler til din mastlift, er Gantic ledende på reservedeler til lifter i Norge, og tilbyr deler til alle de mest kjente merkene. Vi har også flere service kontor og kan tilby service og reparasjoner i hele landet av en av våre svært erfarne mekanikere!

Har dere behov for opplæring i bruk av mastlift tilbyr Gantic Opplæringssenter også jevnlig Personløfterkurs og PX Personløfterkurs!