Sakselift

Sakselift

Bruk av sakselift er en sikker måte å løfte deg opp for å jobbe i høyden. En sakselift gir deg en veldig solid plattform å jobbe fra, omgitt av rekkverk, så det er ingen sjanse for å falle av.

Sakseplattformer varierer fra de minste som brukes innendørs og kjøre på elektriske motorer, til store, off-road versjoner for byggeplasser eller tunellarbeid og som kjører på diesel-, elektrisk eller hybrid.

Fordelene med en sakse Platform kontra en stiger eller stillas er sikkerhet og fart. Med en stige, vil det alltid være en bekymring at du lett kan falle av mens du konsentrerer deg om arbeidet ditt, eller hvis stigen glir på underlaget kan man få en stygg ulykke.

Hvor kan jeg få tak i en sakselift?

Hvis du bare skal bruke en sakselift av og til, kan du leie en sakselift i stedet for å kjøpe. Se denne lenken for å finne din nærmeste utleier.

Hvis du vil kjøpe en sakselift, ta kontakt med Tore Legreid på tlf: 932 00 553 eller Kjetil Øvstetun på tlf: 934 05 972, de vil være i stand til å avdekke dine behov og finne den riktige liften for deg.

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!