Elektrisk Sakselift

Bruk av sakselift er en sikker måte å løfte deg opp for å jobbe i høyden, og gir deg en veldig solid plattform å jobbe fra, omgitt av rekkverk, så det er ingen sjanse for å falle av.

Arbeidshøyde5.0m
Dimensjoner0.77m x 1.26m
Kapasitet227kg
Vekt495kg
Arbeidshøyde6.6m
Dimensjoner0.81m x 1.78m
Kapasitet272kg
Vekt1227kg
Arbeidshøyde7.79m
Dimensjoner0.81m x 1.74m
Kapasitet250kg
Vekt1611kg
Arbeidshøyde8.1m
Dimensjoner0.81m x 2.3m
Kapasitet408kg
Vekt2045kg
Arbeidshøyde9.9m
Dimensjoner0.81m x 2.3m
Kapasitet250 kg
Vekt2045 kg
Arbeidshøyde9.9m
Dimensjoner1.19m x 2.3m
Kapasitet454kg
Vekt2216kg
Arbeidshøyde11.8m
Dimensjoner1.19m x 2.3m
Kapasitet318kg
Vekt2740kg

Elektrisk Sakselift

Maskinene har fått navnet sitt fra den bærende konstruksjonen til plattformen, som ser ut som flere sett med sakser som er festet i hverandre.

En sakselift kan brukes ved steder hvor du skal jobbe i høyden og tradisjonelt ville ha brukt en stige eller stillas. Dette kan være arbeid som for eksempel:

  • vedlikeholds arbeid i haller og kjøpesentre som f.eks bytte av lys, fiksing og/eller bytting av butikk skilt osv.
  • få tilgang til de øverste hyllene i lagerhaller
  • Jobbe med/på industrielt utstyr som er montert høyt oppe
  • Vask av vinduer i høyden
  • Inspeksjon av tak
  • Trimming av trer og busker i høyden
  • Ved byggeplasser som en erstatning for stillas

Fordelene ved å bruke en sakselift som en erstatning for stiger og stillas er i hovedsak sikkerhet og effektivitet. Med en stige, vil det alltid være en bekymring at du lett kan falle av mens du konsentrerer deg om arbeidet ditt, eller hvis stigen glir på underlaget kan man få en stygg ulykke. Med en sakselift har du fire hjul og potensielt fire støtteben som er plantet i bakken for ekstra stabilitet, dette gir deg en svært trygg arbeidsposisjon ved arbeid i høyden.

Stillas gir deg et høyt nivå av sikkerhet, men dette må settes opp av godkjent personell, og kan være en tidkrevende og kostbar prosess. Med en sakselift kan du enkelt bare kjøre til stedet hvor du skal jobbe i høyden og heise deg opp i løpet av få sekunder og begynne arbeidet med en gang.

Sakseplattformer varierer fra de minste som brukes innendørs og kjøre på elektriske motorer, til store, Terreng gående versjoner for byggeplasser eller tunell-lifter for tunell-arbeid som kjører på diesel-, elektrisk eller hybrid.

Hvor kan jeg få tak i en sakselift?

Hvis du bare skal bruke en sakselift av og til, kan du leie en i stedet for å kjøpe. Se denne lenken for å finne din nærmeste utleier.

Hvis du vil kjøpe en sakselift, ta kontakt med Tore Legreid på tlf: 932 00 553, han vil være i stand til å avdekke dine behov og finne den riktige liften for deg.

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!a