Lastebilmonterte lifter

Arbeidshøyde18,50 m
Rekkevidde13,90 m
Kapasitet280kg, 3 Personer
Rotasjon420°

Arbeidshøyde18,50 m
Rekkevidde13,90 m
Kapasitet280 kg, 3 personer
Rotasjon420°

Arbeidshøyde21,00 m
Rekkevidde16,4 m
Kapasitet280 kg, 3 personer
Rotasjon420°

Arbeidshøyde21,00 m
Rekkevidde16,40 m
Kapasitet280kg, 3 Personer
Rotasjon420°

Arbeidshøyde25,50 m
Rekkevidde20 m
Kapasitet280kg, 3 Personer
Rotasjon420°

Arbeidshøyde35,00 m
Rekkevidde25,6 m
Kapasitet500 kg, 5 personer
Rotasjon360°

Lastebilmontert lift

En lastebilmontert lift er en som navnet sier en lift som er montert på en lastebil. Våre lastebilmonterte lifter ranger fra 18,50m til hele 25m arbeidshøyde med rekkevidder opp til hele 20 meter! Noe av det mest imponerende med disse maskinene er at de har en løftekapasitet på hele 280kg, 3 personer, ved bruk til og med i full rekkevidde! Kombinerer du dette med ekstrem stabilitet, behagelige bevegelser, kvalitet og driftssikkerhet, får du en lastebilmontert lift som er ekstremt trygg og stabil og som gir svært god brukeropplevelse for operatøren. Lastebilmontert lift som er levert av Gantic kan leveres montert på en åpen lastebil med lasteplan for mulighet for frakt av materialer og annet, eller på en lukket lastebil med mulighet for ett komplett mobilt verksted! 

Klubb satser på miljøet og tilbyr «Green Pack Technology» som et valgfritt tilbehør til alle sine lifter. Dette er teknologi som tillater at liften kan opereres med motoren slått av. På den måten kan du spare miljøet for unødvendig utslipp, samt redusere driftskostnader! Dette gjør også at liften kan brukes til arbeid i byer og områder hvor det er strenge krav til utslipp helt problemfritt!

Disse innovative produktene er laget i Frankrike i et moderne industrianlegg som er dedikert til produksjon av plattformer montert på tunge lastebiler og traktorer.

Mer informasjon

Hvis du har behov for mer informasjon om lastebilmontert lift eller andre produkter vi har må du ikke nøle med å ta kontakt via vårt live chat system ved å trykke på «Chat med oss» knappen nede i høyre gjørne av skjermen, eller ved å sende oss en melding via vår kontakt side her.

Du kan også ta kontakt med vår ekspert på lastebilmontert lift direkte om du ønsker det, Tore Legreid på tlf: 932 00 553 eller epost: tore@gantic.no, han vil være i stand til å avdekke dine behov og finne den riktige liften for deg.

Kurs

Om du eller noen av dine operatører har behov for opplæring inne bruk av personløftere har vi i Gantic Kurssenter jevnlige Personløfterkurs og PX Personløfterkurs, samt mye mer. Våre instruktører har lang erfaring innen lift og opplæring, og vi har nye lokaler og ekstremt godt miljø!