NiftyLift sin revolusjonerende nye hybrid-teknologi gir deg muligheten til å operere liften med ren batteri-drift eller hybrid-drift.

Nifty tilbyr en imponerende range innen bomlifter av ekstremt god kvalitet og stabilitet. Vi har bomlifter som egner godt til arbeid både inne og ute.

Nifty bomlift med støtteben gir svært god alsidighet med ekstremt gode terreng egenskaper. Liften kan kjøres og settes opp med støtteben uten å forlate korgen.

Nifty sine tilhengerlifter er blant de beste i markedet, og tilbyr ekstremt god stabilitet, kvalitet og driftssikkerhet. Nifty tilhengerlifter ranger fra 12m og helt opp i 21m

Nifty har med sine beltelifter bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markedet, hvor du kan velge mellom 12m og 15m. 

Nifty sine Narrow lifter er spesielt designet for å komme igjennom trange områder. Maskinene er alle 1,5m bred og under 2m høy. Dette er perfekte maskiner for innendørs arbeid!

Deckrider serien fra NiftyLift har vist seg å være et uvurderlig verktøy for bygge bransjen.


NiftyLift

Niftylift ble grunnlagt i 1985 av Roger Bowden, Niftylift har vokst til å bli en av verdens ledende produsenter av lifter / personløftere. Niftylift har over 400 ansatte i Storbritannia og USA, sammen med et stort forhandlernettverk i mere enn 40 land over hele verden satser Niftylift på miljøvennlige lifter og fokus på kontinuerlig reduksjon av avfall og økt verdiskapning, dette for å gi sine kunder de beste produktene med høyest mulig grad av valuta for sine investeringer. De spesialiserer seg på kompakte og lette lifter med knekkarms-bom som gir maksimal ytelse med minimal miljøpåvirkning.

De bruker 3D programvare i kombinasjon med strenge testings-rutiner for å optimalisere alle aspekt av deres design. Dette for å forsikre at alle Niftylift lifter leverer enestående ytelse uten at det blir gjort kompromisser når det kommer til funksjonalitet, pålitelighet og kvalitet.

Med mange års erfaring med å designe maskiner for utleie industrien har NiftyLift opparbeidet seg en enestående forståelse for hvor viktig det er med pålitelighet, operasjoner som er lette å bruke, minimal vedlikeholds-tid og enestående kundesupport.

Gjennom investering i ansatte, produksjonsutstyr og teknologi, opprettholder de en kontinuerlig forpliktelse til deres kunder ved å konsekvent produsere innovative produkter av høy kvalitet som oppfyller eller overgår forventningene deres.