Beltelift

 

Gantic leverer beltelift av utmerket kvalitet fra den anerkjente lift produsenten NiftyLift. Våre beltelifter har en arbeidshøyde fra 12 m til 15 m. Nifty beltelift har bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markede.

Arbeidshøyde12,2 m
Rekkevidde6,1 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt1890 kg

Arbeidshøyde12,2 m
Rekkevidde6,1 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt1890 kg

Arbeidshøyde14,7 m
Rekkevidde7,55 m
Kapasitet225 kg
Maskinvekt2025 kg

Beltelift

Våre beltelifter kombinerer egenskaper fra våre tilhengerlifter og bomlifter ved at de har lav vekt og kompakte størrelser kombinert med svært god manøvrerbarhet og hydrauliske støtteben. Støttebena og beltesystemet gjør at belteliftene kan settes opp for bruk svært raskt, selv i ullent og røft terreng. Når belteliften kjøres med bommen nede tillater den ekstremt gode klatre egenskaper som gjør at du vil komme deg opp helninger og andre utfordrerne steder du ellers ikke ville kommet til.

Kontrollere som er proporsjonale og svært lette å bruke gjør nifty beltelifter til personløftere som er svært lette å operere. Egenskaper som kombinert teleskopisk og knekkarms bom og plattform rotasjon, maksimerer effektiviteten til disse maskinene ved enhver oppgave.

Beltelift driftsmuligheter

Nifty beltelift er dieseldrevne, men tillater også bruk av strøm for bom operasjoner når maskinen er satt opp og klargjort for operasjoner.

Mer informasjon

For mer informasjon om våre fantastiske beltelift(er) eller noen av våre andre lifter, venligst ta kontakt med oss på tlf: 55 31 55 31 eller epost: post@gantic.no
 

Om en av dine operatører har behov for opplæring i bruk av lifter, tilbyr Gantic Kurssenter liftkurs(personløfterkurs)PX Liftkurs(PX personløfterkurs) og mye mer. Kurssenteret har et svært godt miljø i nye lokaler og instruktører med lang ekspertise i faget.

Utleie

Om du har behov for å leie en maskin, kan vi sette deg i kontakt med utleiere som har fantastiske maskiner som er levert av Gantic AS her.