Nifty HR15E Hel-Elektrisk

Niftylift HR15E er en selvgående og smal bomlift med batteridrift og kombinert knekkarm og teleskopisk bom.

Er du en av dem som ser etter elektriske lifter og de ønsker det beste man kan få, da har vi i så fall liften for deg. Niftylift All-Electric HR15E dette er en av de beste liftene på markedet, den har en arbeidshøyde på 15,7 m og en arbeidsrekkevidde på 9,4 m. 

Med nullutslippsdrift er ikke bare HR15E miljøvennlig, men dens innovative design gjør den utrolig smidig og allsidig, noe som gjør den til et ideelt valg for en rekke arbeider. 

 

Med sin lave vekt og plassbesparende design, er Niftylift HR15E en utrolig smidig og kompakt lift, dette for å sikre at du enkelt kan komme til på trange steder. Den avanserte utformingen kombinert med det supereffektive batteristrømsystemet gjør at liften kan brukes opp til fire dager på en enkelt ladding, den lave vekten og kompakt design senker transportkostnadene og reduserer driftskostnadene, noe som gagner bunnlinjen.

 

Jobb smartere, grønnere og tryggere med Niftylift sin helelektriske lift serie, utstyrt med prisvinnende SiOPS som gir innebygd operatørbeskyttelse og Niftylink, dette gir deg mulighet for å hente ut data om liften i sanntid, her kan du effektivt følge med på liftens ytelse og oppførsel gjennom maskindata. 

Nifty HR15Ehar hele 225 kg kurvkapasitet i hele arbeidsdiagrammet uten begrensninger.

Brukervennlig proporsjonal multifunksjonal styring og patentert SIOPS sikkerhetssystem, gir operatør høy sikkerhet.

Nifty HR15E Kan leveres med "TougeCage" kurv som tilleggsutstyr. 4,68 tonn totalvekt gir lave transportkostnader.

Om du ønsker å leie en av NiftyLift sine utmerkede bomlifter, finner du utleiere med lifter av ypperste kvalitet, levert av Gantic!

Vi tilbyr også Personløfterkurs og PX Personløfterkurs ved Gantic opplæringssenter!

Nedlastinger

Kontakt Oss