HR28 4x4 Hybrid

Niftylift har med sin HR28 satt ny standard for lavutslipp bomlifter til bygg og anlegg, Niftylift kombinerer avanserte hybrid-teknologi med ett effektivt 4x4 driftssystem.

HR28 Hybrid 4×4 kan brukes som en ren batteri-lift, Niftylift HR28 er dermed den største batteriliften på markedet i dag ! HR28 er derfor ideell for innendørs bruk, med innebygget batterilader lader man opp batteriene, om man benytter diesel motoren vil denne også lade batteriene så lenge den går.

Niftylift HR28 Hybrid for miljøbevisste kunder, Niftylift har med sin HR28 satt ny standard for lavutslipp bomlifter til bygg og anlegg, Niftylift kombinerer avanserte hybrid-teknologi med ett effektivt 4×4 driftssystem. Dette gir enestående ytelse, kompakte yttermål og lav vekt. Kjører man på Diesel, vil det revolusjonerende Hybrid systemet automatisk benytte elektrisk motor for å øke kraft når det trengs, dette gjør det mulig for HR28 Hybrid 4×4 til å operere med en mindre motor, redusere drivstoff forbruk og utslipp. Liftens er i tillegg som standard, utstyrt med eksosrensesystem som reduserer utslipp av CO/NOx, partikler og reduserer støy. 

Om du ønsker å leie en av NiftyLift sine utmerkede bomlifter, finner du utleiere med lifter av ypperste kvalitet, levert av Gantic!

Vi tilbyr også Personløfterkurs og PX Personløfterkurs ved Gantic opplæringssenter!

Tekniske Data

Arbeidshøyde28 m
Plattformhøyde26 m
Sideveis rekkevidde19 m
Løftekapasitet280 kg
Egenvekt14650 kg
HjuldriftJa
Kurvstørrelse2,4 x 0,9 m
Arbeidsbredde2,49 m
Maskinbredde2,49 m
Maskinhøyde2,7 m
Maskinlengde9,28 m
MotortypeHybrid

Standard Utstyr

Tiltalarm
Doble kontroller (bakke/kurv)
Manuell nedsenkingspumpe
Slangebruddsventiler på Alle løftesylindre
Kurvmål 1,80 x 0,85 m
Doble festepunkt for sikkerhetsseler

Tilleggs Utstyr

Strømuttak til kurv
Høytrykkslange til kurv
Fallsikringspakke
Egen fargekode

Kontakt Oss