Narrow Lift

Arbeidshøyde12,2 m
Rekkevidde6,1 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt3435 kg

Arbeidshøyde15,5 m
Rekkevidde9,7 m
Kapasitet225 kg
Maskinvekt7250 Kg

Arbeidshøyde17 m
Rekkevidde9,7 m
Kapasitet225 kg
Maskinvekt7650 kg

Narrow Lifter

Den nye Narrow Lift serien til NiftyLift er en serie bomlifter som er designet for trange områder. Narrow liftene er spesielt designet for å komme gjennom smale områder og åpninger, og bygger bare 1,5 meter i bredden og er under 2 meter høy. Dette gjør at du kan enkelt få den inn i lager og andre byggeplasser hvor du trenger in lift som kan brukes inne. Maskinene har også svært imponerende arbeidshøyder fra 12 meter og helt opp til 17 meter. Narrow Lift serien er også utstyrt med utstyrt med en brukervennlig liftkorg som kan rotere 180˚, samt en fly-bom med proporsjonal styring som er ekstremt presis når den skal posisjoneres, Kombinasjonen av disse egenskapene leverer en ekstremt praktisk lift som gjør arbeidsoppgavene lettere og raskere og utføre, uansett om jobben er innendørs eller utendørs!

Narrow liftene har også blitt utstyrt med NiftyLits anerkjente «ToughCage» liftkorg system og det prisvinnende «SiOPS» sikkerhets systemet. Dette sørger for at operatøren er beskyttet ved å umiddelbart stanse maskinen om operatøren uheldigvis skulle komme i klem mellom kontrollene og et objekt. Dette systemet redder mange liv i industrien.

NiftyLift har gjort store fremskritt når det kommer til Narrow Lift seriens strømforsyning. Dette har ført til liftene kan opereres helt opp til 3 ganger så lenge mellom hver gang de må lades!

Både fra synspunktet til en operatør og fra en utleier representerer NiftyLifts nye «Narrow Lift» bomlifter den ultimate kombinasjonen av ytelse, økonomi og viktigst av alt, sikkerhet!

Om du er interessert i mer informasjon om NiftyLift sin Narrow Lift serie, eller vil ha en demonstrasjon, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss! Enten via vårt Live Chat system ved å trykke på «Chat med oss» knappen nede i høyre hjørne av skjermen, eller ved å ta kontakt med vår NiftyLift ekspert, Tore Legreid, på Tlf: 93 20 05 53 eller Epost: tore@gantic.no.