Spesiallift

Arbeidshøyde15,7 m
Rekkevidde9,4 m
Kapasitet225 kg
Egenvekt4850

Arbeidshøyde20,8 m
Rekkevidde12,8 m
Kapasitet225 kg
Egenvekt6660

Spesiallift

Deckrider serien fra NiftyLift har vist seg å være et uvurderlig verktøy for bygge bransjen. Takket være skinnene spesialliften plasseres i, kan den brukes mye tidligere i byggeprosessen enn vanlige lifter, da den kan løftes på plass før gulvet støpes. DR15 spesialliften er en lift som er laget speielt mot byggebransjen etter et skrikende behov, og DR21 er et konverterings kitt til HR21 liften for de som allerede har en slik. 

Vi tilbyr også masse valgfritt tilleggs utstyr slik at Spesialliften kan tilpasse de aller fleste behov og arbeidsplasser. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne rett mastlift til ditt behov!

Om du har behov for deler til din mastlift, er Gantic ledende på reservedeler til lifter i Norge, og tilbyr deler til alle de mest kjente merkene. Vi har også flere service kontor og kan tilby service og reparasjoner i hele landet fra en av våre svært erfarne mekanikere!

Om en av dine operatører har behov for opplæring i bruk av spesiallift tilbyr Gantic Opplæringssenter også jevnlig personløfter kurs og px personløfter kurs!