Tilhengerlift

En tilhengerlift kan man enkelt feste på en bil med tilhengerfeste, og frakte den med seg fra arbeidsplass til Arbeidsplass. De er utstyrt med manuelle eller hydrauliske støtteben slik at man kan jobbe stabilt og trygt i høyden. Som driftsalternativ kan våre tilhengerlifter leveres med batteri, hybrid, bensin og diesel.

Arbeidshøyde12,33 m
Rekkevidde5 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt1195 kg

Arbeidshøyde12,2 m
Rekkevidde6,1 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt1400 kg

Arbeidshøyde14,7 m
Rekkevidde7,55 m
Kapasitet225 kg
Maskinvekt1775 kg

Arbeidshøyde17,1 m
Rekkevidde8,7 m
Kapasitet200 kg
Maskinvekt2160 Kg

Arbeidshøyde21 m
Rekkevidde12 m
Kapasitet225 kg
Maskinvekt3495 kg

Tilhengerlift

En tilhengerlift er spesielt ideelle til jobber hvor man har behov for å transportere maskinen med en bil. En tilhengerlift har et langt lavere marktrykk enn for eksempel en selvdreven bomlift, dette grunnet mye lavere egenvekt kombinert med støtteben som kan plasseres på fotplater eller lignende for å fordele trykket. Dette gjør at tilhengerlifter også egner seg svært bra til jobber hvor underlaget har begrenset bæreevne. 

Våre tilhengerlifter fra Niftylift er blant de beste på markedet, og er ekstremt solide og trygge maskiner. Liftene er svært komfortable å jobbe i med kontrollere som er enkle å bruke slik at operatøren kan ha en effektiv, trygg og behagelig arbeidshverdag. Det er også mulighet for å få disse maskinene med Nifty fremdriftssystem, som er et sikkert og trygt posisjonerings-system. Dette gjør at du enkelt kan bare koble liften av tilhengerfeste og bruke posisjonerings-systemet for å plassere liften ut i rett posisjon. Og hele prosessen kan enkelt utføres av bare en operatør! 

Ekstrautstyr 

Vi har en lang rekke valgfritt ekstrautstyr slik at vi kan tilpasse maskinen etter kundens behov

Utleie 

Om du har behov for å leie, finner du fantastiske maskiner av ypperlig kvalitet som er levert av Gantic ved å trykke på linken over.

Hvis du vil kjøpe en Tilhengerlift må du ikke nøle med å ta kontakt med Tore Legreid på tlf: 932 00 553 eller Epost: tore@gantic.no, han vil være i stand til å avdekke dine behov og finne den riktige liften for deg

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!w