Ecoline

Gantic leverer lastebilmonterte lifter av ypperste kvalitet fra Ruthmann. Ruthmann tilbyr et komplett utvalg av lastebilmontert lift produserte i to forskjellige linjer: Steiger og Ecoline. 

Arbeidshøyde 23,60 m
Rekkevidde11,30 m
Kapasitet250 kg, 3 personer
Rotasjon360 °
RUTHMANN_ECOLINE_230_Lkw-Arbeitsbuehne
Arbeidshøyde23,00 m
Rekkevidde16,90 m
Kapasitet250 kg
Rotasjon360 °
Arbeidshøyde20,00 m
Rekkevidde10,70 m
Kapasitet250 kg
Rotasjon360 °
Arbeidshøyde18,00 m
Rekkevidde9,50 m
Kapasitet250 kg
Rotasjon360 °
Arbeidshøyde18,00 m
Rekkevidde9,20 m
Kapasitet250 kg
Rotasjon360 °

Ecoline - Lastebilmontert lift

En lastebilmontert lift er en som navnet sier en lift som er montert på en lastebil. Våre lastebilmonterte lifter ranger fra 18,50m til hele 25m arbeidshøyde med rekkevidder opp til hele 20 meter! Noe av det mest imponerende med disse maskinene er at de har en løftekapasitet på hele 280kg, 3 personer, ved bruk til og med i full rekkevidde! Kombinerer du dette med ekstrem stabilitet, behagelige bevegelser, kvalitet og driftssikkerhet, får du en lastebilmontert lift som er ekstremt trygg og stabil og som gir svært god brukeropplevelse for operatøren. Lastebilmontert lift som er levert av Gantic kan leveres montert på en åpen lastebil med lasteplan for mulighet for frakt av materialer og annet, eller på en lukket lastebil med mulighet for ett komplett mobilt verksted! 

Ruthmann er kjent for høy kvalitet, sikkerhet og ytelse. For de kunder som ønsker det beste av ekte Tysk kvalitet, kan vi nå endelig tilby hele liftsortementet til Ruthmann. Fra Ruthmann leverer vi lastebilmonterte lifter og beltegående lifter.

Mer informasjon

Hvis du har behov for mer informasjon om lastebilmontert lift eller andre produkter vi har må du ikke nøle med å ta kontakt via vårt live chat system ved å trykke på «Chat med oss» knappen nede i høyre gjørne av skjermen, eller ved å sende oss en melding via vår kontakt side her.

Du kan også ta kontakt med en av våre liftbil eksperter direkte på telefon: 55 31 55 31 / salg@gantic.no.

Kurs

Om du eller noen av dine operatører har behov for opplæring inne bruk av personløftere har vi i Gantic Kurssenter jevnlige Personløfterkurs og PX Personløfterkurs, samt mye mer. Våre instruktører har lang erfaring innen lift og opplæring, og vi har nye lokaler og ekstremt godt miljø!