STEIGER Ampero TBR 250 E

Nyeste elektriske teknologien fra STEIGER®

Kjøre og arbeide i stillhet

Ingen utslipp

Vi sørger for at vi sammen med våre kunder ser til fremtiden! E-STEIGER® kan gjøre alt det den velprøvde RUTHMANN STEIGER® TBR 250 HV5 kan gjøre, men nå helt elektrisk. Utslippsfri og stille kjøring / arbeid i høyden er ikke lenger et problem.

Her har du muligheten til å starte arbeidet ditt tidlig på morgenen eller å jobbe i sentrum uten å forstyrre beboere eller forbipasserende. Selv innendørs arbeid er mulig uten utslipp.

Det var en lang og tøff vei fra idèen til resultatet. Grunnen til dette er at det ikke er noe understell med elektrisk drift fra serieprodusenter i denne vektklassen. I fremtiden vil ingen av serieprodusentene gi eksterne forbrukere direkte tilgang til batteriene, og dermed fokuserte vi søket vårt på selskaper som konverterer kjøretøy med forbrenningsmotorer til elektriske stasjoner.

Etter omfattende forskning og tekniske diskusjoner bestemte vi oss for en utviklingspartner.
Med bilkonverteringsselskapet ORTEN Electric-Trucks har vi funnet en kompetent partner som sammen med partneren EFA-S allerede har mye erfaring med å konvertere Sprinter-understell. Etter at STEIGER® allerede var fullstendig bygget, ble den omgjort av ORTEN-selskapet i Wittlich.

Som den første produsenten av el-arbeidsplattformer tilbyr vi et unikt elektrisk konsept: Sprinterens batteri brukes også til STEIGER®-stasjonen. Det kreves derfor bare en enkelt ladeenhet for hele maskinen. Ladetiden på en 400 V ladestasjon med 22 KW, avhengig av batteristørrelsen er maks. 4 timer. Selv vanlige 230 V-stikkontakter kan brukes til lading, slik at AMPERO TBR 250 E også kan lades av kunden på bruksstedet.

Batterikapasiteten er tilstrekkelig for en hel arbeidsdag, f.eks. 100 km kjøring i bytrafikk pluss ca. 30 arbeidssykluser, som tilsvarer en kontinuerlig drift av STEIGER® i 4 timer.

Tekniske Data

Arbeidshøyde24,50 m
Løftehøyde22,50 m
Rekkevidde16,50 m*
Tillatt helning5°**
Total høyde3,10 m
Total lengde7,79 m
Jibbgrader185°
Tillatt totalvekt5.000 kg
Kurvstørrelse1,40 x 0,70 m
Kurvkapasitet230 kg
Akselavstand3,665 m
Rotasjonsgrad450°
FørerkortklasseC1

* avhengig av belastning, rotasjonsvinkel og utstyr

** med begrensning av ytelsesdata

Nedlastinger

Video

Kontakt Oss