STEIGER T 170

Kompakt oppsett på 7,5 t understell. 
Med utrolige bruksegenskaper!

Standard Utstyr

17.00 meter arbeidshøyde
12.00 meter rekkevidde (kurvkapasitet begrenset til 100kg ytterst)
350 kg kurvkapasitet
Maksimal ytelse på 7.5 t - 18 t chassis (GVW)
2-section teleskopisk boom system
2 x 85° kurv rotasjonsenhet
185° jib (RÜSSEL ®) rotasjonsgrad
Kompakt kjøretøyslengde på kun 7.48 meter
Justerbar, toppmoderne RUTHMANN COCKPIT
Inkludert mange flere innovative egenskaper

Den nye STEIGER ® T 170 er både robust og kompakt med sin 17 m arbeidshøyde og 12 m rekkevidde. T 170 har tilstrekkelig lastekapasitet for daglig bruk og er montert på et Euro 6-understell på 7,5 t som produseres av en rekke forskjellige produsenter.

Med 350 kg kurvkapasitet, har STEIGER ® T 170 et sirkulært bevegelsesområde og 12 m rekkevidde. Ytre rekkevidde begrenser kurvkapasitet til 100 kg.

Den nye STEIGER ® T 170 er utstyrt med den valgfrie isolerte kurven, som kan utføre oppgaver på aktive strømlinjer. Det nye “Cockpit” kontrollpanelet tillater enkel og intuitiv betjening av arbeidsplattformen.

Kommuner, energileverandører, infrastrukturutviklingselskaper og utstyrs utleiere trenger lastebilmonterte arbeidsplattformer som er så allsidige som mulig. Vår nye STEIGER ® T 170, montert på et 7.5 t understell, er helt enkelt ideell.

Med en total kjøretøyslengde på 7.48 m, høyde på 3.46 m og 3.6 m hjulbase, er T 170 ekstremt kompakt i størrelse. Den har en arbeidshøyde på 17 m, rekkevidde på 12 m, og et sirkulært bevegelsesområde (350kg / 100 kg kurvbelastning). Disse egenskapene, sammen med en 185° kurvrotasjon, gir maksimal allsidighet og smidighet på arbeidsplassen. 

Den imponerende nyttelasten på 600 kg på denne profesjonelle arbeidsmaskinen er en ekstra fordel. 

Et bredt spekter valgfritt ekstrautstyr – skap for nødvendig verktøy og materialer, førerhusdeksler, LED markeringslys, plattformporter i aluminium, beskyttelseskinner for arbeidskurv, etc. – er alle tilgjengelige uten å overstige totalvektforholdet.

De fire hydrauliske vertikale støttebeina – som er festet direkte til understellet til STEIGER ®– gir den nødvendige stabiliteten. For hver oppgave, er arbeidsplattformen stabilisert innen kjøretøyets konturer. Støttebeina kan enten utvides/trekkes tilbake samtidig, eller individuelt.

Generelt prinsipp: Hvis det er nok plass til trucken, vil STEIGER ® kunne utføre oppdraget. Denne typen støttebein er ideell når du arbeider i tung trafikk. Oppgavene inkluderer vedlikehold av gatelys og transformatorer, samt trehoggingsprosjekter. Den automatiske oppstillings- / tilbaketrekksmekanismen og 5 ° tillatt helning er også standardfunksjoner på denne STEIGER ® -modellen.

Den nye arbeidskurven på T 170 er et utmerket sted å arbeide. I tillegg til lastekapasiteten på hele 350 kg, kommer den også med et utskiftbart kurvsystem. Avhengig av oppdraget, kan føreren bruke standard aluminium (1.7 m x 0.86 m) kurv eller andre valgfrie arbeidskurver. Disse inkluderer den ekstra brede (2.1 m x 0.86 m) arbeidskurven, den smale trehuggekurven, eller den isolerte kurven. Den isolerte kurven og standard “bom til understell” isolasjon gjør at oppdrag kan utføres på strømlinjer (opptil 1000V).

Tårnet, et teleskopisk bomsystem i 2 seksjoner, og jibben (RÜSSEL ®) på T 170 er laget av ultrasterkt, finkornet stål. Sammenlignet med andre modeller i T-serien, er jibben (RÜSSEL ®) og arbeidskurvkonsollen optimalisert for å dekke de spesifikke behovene til kraftforsyningsselskaper, kommuner og håndverkere. Det nye og ultramoderne kontrollpanelet i arbeidskurven – kjent som «Cockpit» – forbedrer sikkerheten ytterligere og muliggjør ergonomisk, utmattelsesfri håndtering.

I tillegg, er T 170 EURO 6-kompatibel og kan monteres på et stort utvalg forskjellige understell / modeller, inkludert MAN, Mercedes-Benz, Volvo og DAF. 

Kontakt oss via telefon, faks eller e-post for å lære mer om ytelsesegenskapene og fordelene med våre utprøvde STEIGER ®-produkter. Vi ser frem til å høre fra deg.

Tekniske Data

Arbeidshøyde17,00 m
Løftehøyde15,00 m
Rekkevidde12,00 m
Tillatt helning
Total lengde7,48 m
Jibens dreievinkel / RÜSSEL®185°
Tilatt totalvekt7.490 kg
Kurvstørrelse1,70 x 0,86 m
Kurvkapasitet350 kg / 100 kg
Hjulbase bærerchassis3,46 m
Rotasjonsgrad540°

Nedlastinger

Kontakt Oss