STEIGER T 190

Meget allsidig maskin!

Vertikalt og horisontalt støttebeinsystem

Informasjonsdisplay i kurven

Laget av sterk og finkornet stål

Kommuner, kraftselskaper, byggherrer / entreprenører og utleieselskaper forventer at deres STEIGER ® skal være så allsidig som mulig. Ulike oppgaver inkluderer vedlikehold av gatelys, oppdrag av trepleie / beskjæring og installasjonsarbeid.

Vår RUTHMANN STEIGER ® T 190 er utrolig allsidig og er i stand til å utføre et bredt utvalg av forskjellige oppgaver.

T 190 har en arbeidshøyde på 19,0 m med en maksimal rekkevidde på 13,8 m, selv ved full (350 kg) kurvbelastning. Med 185 ° kurvrotasjonen får du maksimal smidighet.

Trær, bygninger og rørledninger / kabler er tilgjengelige på kort tid.

Tette svinger i sentrumstrafikk er ikke noe problem for denne STEIGER ® -modellen. Med sin korte akselavstand på ≥ 3,6 m og den totale kjøretøylengden på bare 7,85 m, forblir T 190 manøvrerbar og allsidig under selv de mest belastede urbane forhold. De fire hydrauliske horisontale / vertikale støttebeina som gir nødvendig stabilitet kan også senkes innenfor kjøretøyets konturer for ikke å hindre trafikkflyten. Ved hjelp av den automatiske rekkevidde-tilpasningsfunksjonen er T 190 i stand til å yte glimrende på opp til 5 ° helling.

STEIGER ® T 190 er utstyrt med et standard aluminiums-arbeidskurv. Arbeidskurven (1,7 m x 0,86 m) gjør det mulig for en eller flere operatører på en praktisk måte nå ønsket objekt på kort tid. Det er til og med nok plass til verktøy og utstyr. Standard aluminiums-kurv har en generøs kapasitet på 350 kg. STEIGER ® T 190 kan også bestilles med et valgfritt dobbeltisolert 1000 V kurv – ideelt for elektrikere som arbeider med strømledninger. Med det utskiftbare arbeids-kurv systemet (valgfritt utstyr) kan aluminium og isolert kurv enkelt byttes når som helst.

Med den kurv-rotasjon på 2 x 90 ° og 185 ° jibbrotasjon får du maksimal manøvreringsevne selv under de vanskeligste driftsforholdene (f.eks. Treklipping / beskjæring).

Den standardiserte og automatiske oppstillings og sammenpakkingssystemet sparer deg enormt mye tid. På grunn av redusert oppstillingstid kan objekter nås raskere, og arbeidet kan fullføres tidligere. Når jobben er fullført, kan STEIGER ® T 190 raskt gå tilbake til sammenpakket stilling ved å trykke på en knapp («GO-HOME» knapp). Dette gir effektiv tidsbruk på arbeidsstedet.

STEIGER ® T 190 er ekstremt smidig, har et bredt utvalg av funksjoner og er i stand til å utføre et bredt spekter av forskjellige oppgaver.

Vi ser frem til å høre fra deg, kontakt oss gjerne på telefon eller kontaktskjemaet under.

Tekniske Data

Arbeidshøyde19,00 m
Løftehøyde17,00 m
Rekkevidde13,80 m
Tillatt helning
Total høyde3,56 m
Total lengde7,85 m
Jibbrotasjon185°
Kurvrotasjon2x 90°
Tillatt totalvekt7.490 kg
Kurvstørrelse1,70 x 0,86 m
Kurvkapasitet350 kg
Rotasjonsgrad500°
Akselavstand3,60 m

Nedlastinger

Video

Kontakt Oss