STEIGER T 230

En STEIGER for alle!

Imponerende 18,1 meter rekkevidde ved maks kurvkapasitet

Informasjonsdisplay i kurven

Vertikalt og horisontalt støttesystem

STEIGER ® T 230 er ekstremt allsidig. Det er den ideelle billiften for utleieselskaper, kommuner, gartnere / hagearbeidere, malere og industrielle rengjøringsmidler. Med sine 23,00 m arbeidshøyde og imponerende 18,10 m rekkevidde ved maks kurvkapasitet (350 kg), er T 230 i stand til å utføre gitte oppdrag med største effektivitet.

I tillegg gir understellet på 7,5 t god nyttelastkapasitet på denne modellen. T 230 har lett plass til en kasse / boks for ekstra verktøy og materiale. Videre kan den kjøre av alle som har et «gammelt» førerkort i klasse 3. Dette er en viktig faktor for kommuner og profesjonelle håndverkere.

Denne STEIGER ® modellen kan utføre oppgaver på opptil 5 ° hellinger. Dette er en uunnværlig funksjon når du arbeider i ujevnt terreng. Det nye arbeidskurv-oppsettet gir langt større gulvplass. Kontrollpanelet med den integrerte datamaskinen – RUTHMANN’s informasjons- og diagnosesystem – gir enorme fordeler på arbeidsplassen. Den bakover-monterte arbeidskurven fører deg raskt og enkelt til ønsket objekt. Det er plass nok i kurven (1,70 m x 0,86 m) til operatøren, medarbeider, verktøy og utstyr.

STEIGER ® T 230 gir maksimal sikkerhet og stabilitet selv ved full kurvkapasitet. Den standardiserte og automatiske oppstillings- / sammepakkingssystemet sparer deg enormt mye tid. På grunn av redusert oppstillingstid kan objekter nås raskere og arbeidet kan fullføres tidligere. Når jobben er fullført, kan STEIGER ® T 230 raskt gå tilbake til sammenpakket stilling ved å trykke på en knapp («GO-HOME» knapp).

Det horisontale / vertikale støttesbeinsystemet er enkelt å betjene. T 230 er i stand til å utføre oppgaver i trange gater og trange forhold uten vanskeligheter. Støttebeinene kan utvides innenfor kjøretøyets konturer, kun på en- eller på begge sider av kjøretøyet. STEIGER ® tildeler automatisk sikre maksimale ytelsesegenskaper.

Med den kurvrotasjon på 2 x 90 ° og 185 ° jibbrotasjon garanteres det maksimal allsidighet / manøvrerbarhet selv under tøffe driftsforhold som for eksempel vedlikehold / skjæring av tre.

Den korte akselavstanden på 3,60 m er perfekt for jobber som må utføres i trange bydeler.

Lastebilmonterte arbeidsplattformer må være allsidige for å kunne utføre et bredt spekter av oppgaver. RUTHMANN STEIGER ® T 230 er den perfekte lastebilmonteringen for mange forskjellige typer applikasjoner.

Tekniske Data

Arbeidshøyde23,00 m
Løftehøyde21,00 m
Rekkevidde18,10 m
Tillatt helning
Total høyde3,56 m
Total lengde7,85 m
Kurvrotasjon2x 90°
Tillatt totalvekt7.490 kg
Kurvstørrelse1,70 x 0,86 m
Kurvkapasitet350 kg
Rotasjonsgrad500°
Akselavstand3,60 m

Nedlastinger

Video

Kontakt Oss