STEIGER T 360

30 m kategorien definert på nytt

Arbeidshøyde: 36,00 m

Kompakt total lengde: 9,47 m

Rotasjons muligheter på kurven (2 x 85°)

“Solid som stein” er hvordan vi beskriver T 360. Slagordet er et uttrykk for vår kraftige, robuste og kompakte modell som er designet for lastebilunderstell med en totalvekt på 15 t eller mer.

Med T 360 tilbyr vi kundene et moderne alternativ i kategorien 35 m lastebilmontert arbeidsplattform. De imponerende ytelsesegenskapene inkluderer 31 m rekkevidde og nesten 360 graders sirkulært bevegelsesområde (100 kg kurvbelastning). Sammenlignet med eldre STEIGER ® -modeller og konkurrent
merkevarer, har T 360-operatører nå ekstra 2,3 m ekstra rekkevidde. Den korte totale lengden på 9,47 m kombinert med en høyde på 3,77 m og kort 4,7 m (og oppover) akselavstand, er ytterligere grunner til at T 360 er den perfekte erstatningsinvestering for eldre arbeidsplattformer i 35 m-kategorien.

T 360s imponerende lastekapasitet er en ekstra fordel. Et bredt utvalg av ekstrautstyr – lastebokser for nødvendig verktøy og materialer, førerhustrekk, LED-markeringslys, aluminiumsportporter, arbeidskurvskinner osv. – er tilgjengelig uten å overskride totalvektverdien.

T 360 har mye sofistikert standardutstyr. Dette inkluderer den fullt variable støttemekanismen. Avhengig av posisjonen til det enkelte støttebenet, gjør vårt toppmoderne elektroniske styresystem det mulig å tilpasse område for maksimal driftssikkerhet og effektivitet. Støtteben kan aktiveres ved hjelp av kontrollene som er plassert bak på begge sider av kjøretøyet, fra den alternative kontrollen på passasjersiden og fra kontrollpanelet i arbeidskurven. Den automatiske oppstillings- / tilbaketrekkingsmekanismen og tillatt helning på 5 ° er også standardfunksjoner på denne profesjonelle lastebilmonterte arbeidsplattformen. Operatører er i stand til å utføre oppgaver på skrånende og ujevne underlag med største sikkerhet og effektivitet.

Arbeidskurven på T 360 er et utmerket sted å jobbe. I tillegg til full lastekapasitet på 350 kg, leveres den også med et utskiftbart kurvesystem. Avhengig av oppdraget, kan operatørene bruke standardkurven i aluminium (1,7 m x 0,86 m) eller andre valgfrie arbeidskurver. Disse inkluderer den ekstra brede (2,1 m x 0,86 m) arbeidskurven, den smale kuttekurven eller den syntetiske kurven. Den isolerte syntetiske kurven og standard «bomm til understell» -isolering gjør at oppdrag kan utføres på strømførende strømledninger (opptil 1000V).

T 360 har et solid teleskopisk bomsystem med 5 seksjoner og med 185 ° kurvrotasjon laget av ultrahøy styrke, finkornet stål. Sammenlignet med andre modeller i den vellykkede T-serien, er jibben og arbeidskurvkonsollen til T 360 optimalisert for å dekke de spesifikke behovene til strømforsyningsselskaper og treskjærere. Det nye og ultramoderne kontrollpanelet i arbeidskurven – kjent som «Cockpit» – forbedrer sikkerheten ytterligere og muliggjør ergonomisk, lettvint håndtering.

T 360 er EURO 6-kompatibel, og det er et stort utvalg av forskjellige lastebilmerker og modeller å velge mellom. Kunder kan bestille 15 t og 18 t (GVWR) eller firehjulsdrift understell. Med alle faktorene tatt i betraktning er vår RUTHMANN STEIGER® T 360 virkelig «solid som stein».

Tekniske Data

Arbeidshøyde36,00 m
Løftehøyde34,00 m
Rekkevidde21,20 m
Tillatt helning
Total høyde3,77 m
Total lengde9,47 m
Kurvrotasjon185°
Tillatt totalvekt< 15 t
Kurvstørrelse1,70 x 0,86 m
Kurvbelastning350 kg
Akselavstand3,77 m
Rotasjonsgrad540°

Nedlastinger

Kontakt Oss