STEIGER TB 270 Hybrid

Perfekt for innendørs bruk

Stillegående i bruk

Lett og sterk

Utslippsfri, nesten lydløs, fleksibel og veldig kraftig – dette er kjennetegnene til vår Hybrid STEIGER®, TB 270 Hybrid.
Med denne STEIGER®-versjonen svarer vi på den økende etterspørselen etter lastebilmonterte arbeidsplattformer med alternative (utslippsfrie) drivtyper.

TB 270 Hybrid er nesten lydløs samt CO2 og utslippsfri, og kan opereres på stedet. På denne måten er det mulig å utføre arbeidsoppgaver i indre byer, gågater eller boligområder på en tidskritisk måte, f.eks. tidlig på morgenen eller kvelden, uten å forstyrre forbipasserende og lokale innbyggere. I tillegg representerer utslippsfrie operasjoner i lukkede haller ikke noe problem i det hele tatt. I tillegg til funksjonene nevnt ovenfor, skårer hybridversjonen også høyt med TB 270’s uendrede gode ytelsesegenskaper, dvs. en arbeidshøyde på 27 m, en rekkevidde på 16,4 m og en 230 kg lastekapasitet på kurven. Alt dette gjør TB 270 Hybrid til det perfekte miljøvennlige verktøyet for et bredt spekter av manuelle bruksområder, eksempelvis maling og bygningsrengjøring, installasjon eller treskjæring.

Slik fungerer det: Et ekstra litiumbatterisystem er installert ved siden av forbrenningsmotoren. Valgfritt kan kontrollteknologien sikre en automatisk overgang mellom batteriet og forbrenningsmotoren uten tap av ytelse eller hastighet i batterimodus.
For å kompensere for vekten av batteripakken, er TB 270 Hybrid installert på et 3,5 t Mercedes Sprinter-understell med GRP-RA Suspensjon og en 45-liters tank. I tillegg er passasjersetet fjernet. Skulle kunden kreve et understell med større lastekapasitet eller et passasjersete, er det selvsagt mulig å bruke Mercedes Sprinter-understellet på 5 tonn i installasjonen.

Enten våre nye kraftmodeller er montert på et 3,5 t understell eller en fra 5 tonns klassen som en HV 5-versjon, tilbyr vi en ekte hybrid-drift for våre STEIGER®-modeller.

Ressurssamtalen, lavere forurensningsnivå, dette er verdier vi har kjempet for i mange år. 

Tekniske Data

Arbeidshøyde27,00 m
Løftehøyde25,00 m
Rekkevidde16,40 m*
Tillatt helning5°**
Total høyde2,99 m
Total lengde6,86 m
Tillatt totalvekt3.500 kg
Kurvstørrelse1,40 x 0,70 m
Kurvkapasitet230 kg
Akselavstand3,665 m
Rotasjonsgrad450°
FørerkortklasseB

* avhengig av belastning, rotasjonsvinkel og utstyr

** med begrensning av ytelsesdata

Kontakt Oss