Snorkel tilbyr elektriske sakselifter med utmerket kvalitet og sikkerhet. Egner seg godt for arbeid både inne og ute.

Snorkel har terrenggående sakselifter som egner seg perfekt for abeidsplasser med ulent terreng. Disse liften kommer seg frem nesten hvor som helst.

Snorkels mastlifter har en stabil og solid konstruksjon slik at operatøren kan føle seg helt trygg og jobbe effektivt i høyden.

Snorkel sine tunell-lifter kombinerer en sakseplatform med bomfunksjonalitet og ypperlige terreng egenskaper. Disse liften egnes perfekt til tunell arbeid.

Snorkel sine elektriske bomlifter har en ekstremt liten innvendig snuradius samt en ypperlig arbeidskomfort og stabilitet. Disse liftene egner seg svært godt både inne og ute.

Snorkel knekkarms-bomlifter har ekstremt gode manøvrerings egenskaper i høyden, samt meget imponerende «opp og over» egenskaper. 

Snorkel sine teleskopiske bomlifter har ekstremt god rekkevidde kombinert med ypperlige terreng egenskaper.

Snorkel sine tilhengermonterte bomlifter kombinerer Snorkels kvalitet og stabilitet med fleksibiliteten av og kunne enkelt frakte den mellom arbeidsplasser ved bruk av hengerfeste.

Snorkels mastlifter har en stabil og solid konstruksjon slik at operatøren kan føle seg helt trygg og jobbe effektivt i høyden.

Snorkel-materiallifter tilbyr allsidighet, holdbarhet og lastekapasitet som er best i kategorien. Med justerbare lastehjul og hurtigfoldende stabilisatorben er de enkle å transportere og hurtig og enkle å sette opp