Terreng sakselift

Med kraftig motor, robuste dekk og firehjulsdrift kommer terrenggående lifter seg frem til tross for helninger og et litt tøffere terreng. Terrenggående lifter passer for deg som arbeider på røffe områder

 NYHET

Arbeidshøyde12m
Kapasitet400kg
Vekt3900kg
UnderstellSelv-nivellerende

Arbeidshøyde13,8 m
Dimensjoner1,65 x 2,75 x 1,52 m
Kapasitet350 kg
Vekt4900 kg

Arbeidshøyde18m
Dimensjoner2.3m x 4.88m
Kapasitet680kg
Vekt8650kg

Sakselift

Bruk av sakselift er en sikker måte å løfte deg opp for å jobbe i høyden. En sakselift gir deg en veldig solid plattform å jobbe fra, omgitt av rekkverk, så det er ingen sjanse for å falle av.

Sakseplattformer varierer fra de minste som brukes innendørs og kjøre på elektriske motorer, til store, off-road versjoner for byggeplasser eller tunellarbeid og som kjører på diesel-, elektrisk eller hybrid.

Fordelene med en sakse Platform kontra en stiger eller stillas er sikkerhet og fart. Med en stige, vil det alltid være en bekymring at du lett kan falle av mens du konsentrerer deg om arbeidet ditt, eller hvis stigen glir på underlaget kan man få en stygg ulykke.

Hvor kan jeg få tak i en sakselift?

Hvis du bare skal bruke en sakselift av og til, kan du leie en sakselift i stedet for å kjøpe. Se denne lenken for å finne din nærmeste utleier.

Hvis du vil kjøpe en sakselift, ta kontakt med oss på tlf: 55 31 55 31. Vi vil være i stand til å avdekke dine behov og finne den riktige liften for deg.

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!