Gantic AS er stolt av å informere om at vi har blitt importør for Biemmedue Byggvarmere og Avfuktere

Gantic AS er stolt av å informere om at vi har blitt importør for Biemmedue Byggvarmere og avfuktere for proffmarkedet i Norge.

Byggvarmere

Biemmedue byggvarmere er kjent for sin imponerende høye varme effektivitet på opp til hele 96%!

Våre byggvarmere holder høyeste nivå av sikkerhet, hvor overflaten på maskinene ikke overstiger et farlig nivå. Vi har varmere med indirekte varme for bruk i bygg hvor mennesker arbeider eller oppholder seg, samt at vi også har varmere med direkte strålevarme.

Vi har også byggvarmere for de aller proffeste med modulløsninger og tilbehør som gjør at maskinene enkelt kan tilpasses de aller fleste bruksområder. Disse maskinene har også svært lavt støynivå.

Byggvarmer for proffmarkedet i bruk

Avfuktere

Gantic er også stolt av å presentere DR serien fra Biemmedue, effektive og driftssikre luftavfuktere for proffmarkedet. Disse maskinene er ideelle for tørking av bygninger, nybygg eller ved vannskader og passer både for små, mellomstore og store arealer. Maskinene kommer med innebygget og forhåndsinnstilt fuktighetsregulator, forseglet rotasjonskompressor og vanntank for oppsamling av vann. Maskinen har også mulig for å kobles til en vannslange for å føre vanne direkte ut av bygningen slik at man slipper å tenke på tømming av vanntanken.