Ny 100% Elektrisk Liftbil Fra KLUBB

Elektrisk liftbil med 10m arbeidshøyde

Den franske liftprodusenten Klubb har lansert en ny, fossilfri og 100% elektrisk liftbil med 10 meter arbeidshøyde, Klubb K20.

Den nye K20 løfteplattformen er montert på en avkuttet Nissan eNV200 van og har en tre-seksjoners teleskopbom med en fast jib. Liftbilen leverer hele 10 meters arbeidshøyde, 5 meters sideveis rekkevidde og en kapasitet for en person med en maks last på 120kg.

Nissan e-NV200 Som Elektrisk Liftbil

Nissan e-NV200 har nylig blitt lansert med en versjon som har fått en oppgradert batteripakke på 40kWh. Dette gjør at bilen har en rekkevidde på hele 280km mellom hver lading! Den nye versjonen er også utstyrt med blant annet en 6,6 kw-internlader, noe som resulterer i vesentlig redusert ladetid. Bilen er også klargjort for hurtiglading, slik at den den kan utnytte det store nettverket av hurtigladere vi har i Norge. Standard utstyret på den nye bilen har også fått seg en oppgradering, og leveres nå med oppgradert navigasjonssystem og software-telematikk, ryggekamera, nøkkelfritt-system, cruisekontroll og mye mer. Standard versjonen av Nissan e-NV200 leveres med ca 170km rekkevidde. Denne bilen er perfekt til bruk som en elektrisk liftbil!

Konsernsjef for Klubb, Julien Bourrellis sier følgende: «Som europeisk industrilist er vi svært oppmerksomme og opptatt av ren energi. Det må nevnes at vår gruppe har motatt den franske PM UP merknaden. Det er noe som belønner bedrifter med en proaktiv innstilling til dette området. Våre løfteplattformer er i hovedsak arbeidsverktøy som må forbli praktiske. Med denne 100% elektriske liftbilen, er målet vårt å levere en teknisk effektiv og økonomisk løsning for våre kunder.»

Fossilfri og kompakt

Dette er en fossilfri og ekstremt  kompakt elektrisk liftbil som tillater operatøren å arbeide uten støy eller forurensende utslipp. Det gjør at denne maskinen er spesielt ideell for alt arbeid i høyden i byområder som f.eks: Vedlikehold av offentlig belysning eller installasjon og vedlikehold av overvåkingssystemer, og selvfølgelig vedlikeholdsarbeid i grønne områder.

Dette er en elektrisk liftbil som er perfekt for bedrifter som er ansvarsbevisste i forhold til miljøet, men som ikke vil gjøre kompromisser når det kommer til teknisk ytelse. Liften har en arbeidshøyde på 10 meter og en sideveis rekkevidde på hele 5 meter uten bruk av støtteben, som er ekstremt imponerende med tanke på størrelsen på maskinen!