Gantic lanserer et nytt kurs, BES-vakt kurs (Brann, Entring og Sikring)

Gantic lanserer et nytt kurs, BES-vakt kurs (Brann, Entring og Sikring), for de som skal arbeide som brann, entring og sikringsvakt.

BES-vakt kurset har en varighet på 1 dag og gjennomføres som klasseromsundervisning sammen med praktiske øvelser i førstehjelp og brannslukking.
Kurset er godkjent iht. petroleumsindustriens krav til opplæring av BES-vakter. Les gjerne mer her: https://www.gantic.no/kurs/dokumentert/bes-vakt

Ved utførelse av varmearbeider er der krav til at navngitt brannvakt skal være til stede og kontinuerlig vurdere risiko for brann under arbeidet, i pauser og minst en time etter at arbeidet er avsluttet. Unntaket er hvis brannrisikoen vurderes så lav at utførende selv kan være brannvakt.

Vi gjør oppmerksom på at alle brannvakter, iht. krav fra Norsk Brannvernforening og derunder forsikringsbransjen, også må ha varmearbeidersertifikat. Dette er et kurs som Gantic tilbyr.
Les mer om Varmearbeiderkurset her: https://www.gantic.no/kurs/dokumentert/varme-arbeider

For mer informasjon, kursdatoer og påmelding, vennligst se:
https://www.gantic.no/kurs/dokumentert/bes-vakt

Ta gjerne kontakt for tilbud hvis dere er flere som skal ha kurset, ønsker det bedriftsinternt eller har andre spørsmål.