Hjem » Nyheter » Gantic presenterer: Gravity Joe!

Gantic presenterer: Gravity Joe!

Direkte fra den italienske produsenten, Marera Srl, kan vi presentere det fantastiske HMS hjelpemiddelet Gravity Joe!

GJ henter inspirasjon fra robot- og automatindustrien og er det første pneumatiske balanseverktøyet som er designet og patentert for å bli installert på alle løfteplattformer, for å jobbe med smidighet og sikkerhet i høyden. Den har lang rekkevidde og kan brukes både horisontalt og vertikalt. GJ har en løftekapasitet helt opp til 20 kg og kan også monteres på en vogn!  

Et hjelpeverktøy for bruk til boring, meisling, montasjearbeid, tunellarbeid, e.t.c. Her kan du enkelt feste ditt eget verktøy og utføre arbeidet helt uten anstrengelse, ikke minst er GJ et fantastisk HMS-tiltak på arbeidsplassen for bedriften. Det italienske selskapet Marea srl har utviklet en pneumatisk «zero gravity»-enhet for å gjøre det enkelt for arbeidere å bruke tungt elektroverktøy i høyden. 

Ytelse og sikkerhet kombinert i et revolusjonerende arbeidskonsept!

Dette innovative hjelpeverktøyet er utviklet med sikte på å avlaste arbeideren fra å støtte tungt verktøy i lange perioder, og tilbakestille vekten som et resultat. Dette fører til en betydelig reduksjon i fysisk anstrengelse, ivaretar arbeidernes helse og garanterer en effektiv reduksjon av ulykker og slitasje. Sist men ikke minst, resulterer bruken i en økning i produksjonsytelse og kvalitet på arbeidet.

For mer informasjon eller hjelp med å finne en lift som passer dine behov, ta kontakt på epost post@gantic.no eller kontakt oss på telefon 55 31 55 31