Gantic skal til Dyrsku´n 2017, 8. - 10. September - Kom og se vår utstilling!

Gantic stiller ved Dyrsku´n 2017 med svært hyggelige medarbeidere og fantastiske produkter! Kom og se utstillingen ved vårt stand!

Gantic har stand nummer: i412 (se kart under)

Vi kommer for å vise frem fantastiske produkter fra Greenmech, Laski, NiftyLift, Palazanni og Bravo. Og vi kommer til vise frem en lang rekke forskjellige produkter, alt ifra elektriske trillebårer til beltegående lifter.

Om Dyrsku´n

I over 150 år har handels- og landbruksmessen, folkefesten og husdyrutstillingen Dysku´n samlet over 90.000 mennesker årlig fra hele Sør-Norge. Det hele startet i 1850-årene da flere husdyrutstillinger ble avsluttet flere steder i Telemark. Her møttes bøndene for å handle og selge, til å begynne med var det hovedsakelig handel med dyr, men det kom ettervært andre varer til også. Etterhvert var det sterke krefter som ville ha husdyr-utstillingen samlet på en fast plass, så når Even Høyesen Nordgarden stilte et 100mål stort område til dispensasjon, samtidig som statsagronom Johan Lindequist jobba tett sammen med myndighetene, ble det avgjort at husdyr-utstillingen skulle holdes i Selfjord. Slik ble Dyrsku-historen til.

I dag er det en møteplass og kunnskapsarena med alt fra omsetning av landbruks- og anleggsmaskiner i stor målestokk, kniv- og klokke-handel til lokalmat og en husflidsutstilling med utstillere fra hele Norge. Dyrsku´n starter alltid den andre fredagen i september.