Hjem » Nyheter » Kjøpte seks 28 meter EL-bomlifter

Kjøpte seks 28 m EL-bomlifter

Oslo Liftutleie har kjøpt seks helelektriske 28 meter bomlifter, av merket Zoomlion.
Dagligleder Ole Johan Johansen sier at de alltid er på utkikk etter de mest bærekraftige og miljøbesparende løsningene, derfor ble valget enkelt EL-bomliftene fra Zoomlion. 

– Skjerpede miljø- og klimakrav i bygg- og anleggsnæringen gjør at vi som utleiere også må være med på utviklingen. Vi har et miljøansvar vi også, derfor jobber vi kontinuerlig med å modernisere maskinparken vår, sier daglig leder Ole Johan Johansen i Oslo Liftutleie.

Videre forteller han at de i flere år har hatt en «grønn» maskinpark. Det meste man ser av maskiner hos Oslo Liftutleie kan kjøres på HVO, batteri eller strøm.

– Lang levetid er også et krav vi stiller når vi investerer i nye maskiner. Dette anser vi som et viktig klimakompenserende tiltak, sier Ole Johan Johansen videre.

Elektriske maskiner og lifter

– Disse maskinene bruker strøm i stedet for fossilt brensel, noe som betyr at de slipper ut mye mindre CO₂. Dersom du ønsker å ha en bærekraftig måte å heve deg i høyden, uten å måtte bekymre deg for det miljømessige fotavtrykket, er dette alternativet for deg, sier Anders Andersen.

Oslo Liftutleie er svært imponert av de nye Zoomlion-liftene fra Gantic.

– De leverer som ventet et problemfritt alternativ til våre kunder, nå også uten fossile utslipp. Vi har benyttet dem i en periode med meget kalde, og nå nylig, varmere forhold og de leverer over all forventning. Dette er et produkt vi kan stå inne for, og som vi er stolte av å kunne levere til våre kunder, sier Ole Johan Johansen.

Ladealternativer

– Bomlifter fra Zoomlion leveres med opptil to dagers batterikapasitet og solide strømbesparende løsninger på både motor og fremdrift. Vi har prøvd og testet, og kommet frem til at den er mer enn moden nok for det grønne skiftet, David Lindberg, selger av EL-bomliftene til Oslo Liftutleie, om den elektriske bomliften fra Zoomlion.

Videre forteller Lindberg at litiumbatterier ikke står tilbake for dieselmotor når det kommer til styrke og smidighet på maskinene. Ladealternativene er godt utviklet, slik at man kan velge 1-fas 16A 230V og opp til hurtiglading på 32A 3-fas 230V.

– Vi er fornøyde med å ha Zoomlion, som er en av verdens fremste leverandører, med på laget. Vi takker Oslo Liftutleie for tilliten og ser frem til å jobbe videre med dem, sier Lindberg.

Som en avslutning på et godt samarbeid mellom Gantic AS og Oslo Liftutleie, ble det produsert en kortfilm, se under.

Susanne Jørgensen (ansvarlig for markedsføring i Gantic AS) og Ole Johan Johansen (Dagligleder i Oslo Liftutleie).
David Lindberg, selger i Gantic AS.