Klubb har lansert en helt ny lift bil montert på Mercedes X-Class Pickup

Lift Bil montert på Mercedes X

Klubb presenterer i samarbeid med Mercedes-Benz, sin helt nye lift bil montert på mercedes X-Class pickup. Dette er en elegant lift bil som er laget spesielt for områder som er vanskelig å komme til, og passer perfekt til norske forhold.

KLUBB er den første liftprodusenten som kan presentere en lift bil med liften montert på en Mercedes X-Class!

Klubb produserer en rekke lift plattformer som er montert på pickup, og er nå ekstremt stolt av å presentere K26 plattformen montert på en Mercedes X-Class. Dette er en ekstremt robust pickup med et understell og dempings system som tillater deg å jobbe i ekstreme områder. Mercedes X-Class er en pickup med usedvanlig gode offroad egenskaper som kommer seg til nærmest hvor som helst. Denne liftbilen kommer med et stort lasteplan med store aluminiums kister på sidene for lagring av verktøy.

Mercedes X-Class Lift bil fra Klubb

K26 Montert på Mercedes X-Class

Dette er en lift bil som har en arbeidshøyde på hele 11.10 meter kombinert med en maks sideveis rekkevidde på 5,20 meter. I tillegg er størrelsen til selve lift plattformen betydelig redusert takket være det nye fjernstyrte dreietårnet til liftbilen. Ved å strekke dreietårnet inn over selve kabinen til bilen, blir overhenget bak på bilen betydelig redusert. Dette gjør bilen langt mer praktisk i trange områder da den blir mer kompakt, lettere å kjøre og langt lettere å parkere.

Mercedes X-Class

Mercedes X-Class er en pickup som passer perfekt for norske forhold, og er svært behagelig å kjøre. Dette er en bil som overbeviser sterkt både på både vei og offroad, og oppfører seg eksemplarisk på glatte norske veier. Inne i kabinen føles bilen ut som en Mercedes, med svært behagelige seter kombinert med en luksuriøs følelse. Mercedes X-Class hever pickup klassen til et nytt nivå og gir et ekstremt høyt nivå av kjørekomfort, kombinert med eksemplariske offroad egenskaper som andre pickuper ikke greier å levere.

mercedes lift bil innvendig

Om du ønsker mer informasjon om Klubb sin nye K26 lift bil montert på Mercedes X-Class må du ikke nøle med å ta kontakt med oss, enten ved å bruke vårt Live Chat system nede i høyre hjørne av skjermen, eller ved å ta kontakt med vår ekspert på liftbiler:

Tommy Jørgensen
Tlf: 934 05 970
Epost: tommy@gantic.no