Ny Lift fra Palazzani - Ragno TZ330!

Palazzani har lansert en ny og svært imponerende lift i Ragno TZ 330 som har en arbeidshøyde på hele 32 Meter, sideveis rekkevidde på 16,5 meter og en kapasitet på 250kg!

 Den nye belteliften til Palazzani, Ragno TZ 330, har en veldig imponerende arbeidshøyde på 32 meter samt en enda mer imponerende sideveis rekkevidde på hele 16,5 meter med en person i korgen, eller 15,5 meter med to personer i korgen. Liften er også utstyrt med et avansert sensorsystem som automatisk stopper deg i å overstige grensen basert på lasten i korgen. Maskinen er også meget kompakt og svært lett å bruke.

 

 

 

 

 

 

 

 

Den nye Palazzani TZ330 kan justere bredden mellom beltene, slik at du enkelt kan gjøre maskinen smalere for å komme gjennom trange plasser, eller ekspandere for å øke stabiliteten. Bredden Varierer fra 1000mm til 1400mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hovedbommen til liften består av en fast bom med 4 teleskopiske seksjoner. Bom elementene er laget av ekstremt sterkt stål samt at rør og kabler ligger trygt inne i bommen slik at du slipper å gjøre skade på disse ved uhell. Stålet til bommen har også fått et nytt og innovativt design som reduserer vekten og øker den strukturelle styrken. Dette er også med på å øke komforten til brukeren da det vil resultere i en mer stabil følelse. 

Takket være de geniale støttebeina til maskinen kan du enkelt jobbe trygt i helninger opptil 27{f03f3cb434fbccc046262694eb04333030d522d9baba47936726bda8274d4be6}. Oppsett av maskinens støtteben er helt automatisk, noe som gjør at maskinen kan enkelt klargjøres for bruk og brukes av bare en enkelt operatør. Liften er også utstyrt med et display som kommer med et integrert diagnostikk-system som er svært intuitivt og enkelt å bruke.

Om du har behov for sikkerhetsopplæring innen bruk av lifter / Personløftere, har Gantic Opplæringregelmessige liftkurs og mye mer i nye og moderne lokaler med svært hyggelige, kompetente og erfarne instruktører

Bilder