Ny og forbedret "Smal Lift" serie fra NiftyLift

Bomlift smal

NiftyLift har gleden av å annonsere to nye versjoner av «Height Rider 15 Narrow» (Nifty HR15N) og «Height Rider 17 Narrow» (Nifty HR17N).

Den nye og forbedrede HR15N og HR17N var introdusert til markedet i begynnelsen av 2014 og var allerede da tydelig populær blant kundene

Introduksjon av den nye "smal lift" serien

De nye Nifty HR15N og Nifty HR17N er bomlifter av typen «smal lift». noe som vil si at de er spesielt designet for å komme gjennom trange områder hvor du ellers ikke ville fått en lift igjennom. «Smal lift» serien kan løfte 2 personer med verktøy til en arbeidshøyde på 15.5m og 17m. De har også en svært imponerende rekkevidde på hele 9,7m. Maskinene har en praktisk og brukervennlig liftkorg som kan roteres 180˚, samt en fly-bom med helt proporsjonale multi-funksjons kontrollere som leverer eksepsjonell presisjon når man skal posisjonere seg. Dette gjør arbeidsoppgavene langt lettere og raskere og utføre.

Den imponerende rekkevidden kombinert med «smal lift» konseptet og ingen halesving hjelper de nye «smal lift» liftene å komme til ved trange og merkelige steder hvor andre lifter ikke ville kunnet komme til! Liftenes effektive driftssystem tillater batteriene å arbeide lengre slik at man kan fullføre flere oppgaver og redusere driftskostnadene!

«Smal lift» serien har blitt utstyrt med NiftyLifts anerkjente «ToughCage» liftkorg og det prisvinnende «SiOPS» beskyttelses systemet. Dette beskytter operatørene ved å umiddelbart stanse maskinen om operatøren uheldigvis skulle komme i klem mellom kontrollene og et objekt.

«Smal lift» serien har en bredde på 1.5m og høyde på under 2m. Dette tillater at maskinene kan komme til gjennom og under svært trange områder. Kombinerer du dette med de spesielle dekkene som er laget for å ikke sette merker i underlaget får du en lift som egner seg perfekt til industrielt og vedlikeholdsarbeid.

Nye HR15N og HR17N Spesifikasjoner

SpesifikasjonerHR15NHR17N
Arbeidshøyde15,5 m17 m
Plattformhøyde13,5 m15 m
Sideveis rekkevidde9,7 m9,7 m
Høyde1,99 m1,99 m
Bredde1,5 m1,5 m
Lengde – Total6,4 m6,4 m
Lengde – Transport4,93 m4,93 m
Vekt7250 kg7400 kg
Klatreevne25% (14ª)25% (14ª)
StyringssystemDigitalt – proporsjonalt multi-funksjonDigitalt – proporsjonalt multi-funksjon

Bomlift som kjører gjennom en smal dør

Tekniske detaljer for HR15N og HR17N

Forbedret batteri ytelse

NiftyLift har gjort betydelige forbedringer når det kommer til effektivitet av «smal lift» seriens strømforsyningssystem, noe som fører til helt opptil 3 ganger økning i antall sykluser maskinen kan utføre. Dette betyr at de kan opereres for opp til 3 ganger så lenge mellom hver gang de må lades. Dette kan potensielt gi en svært signifikant økning av hvor mye den kan brukes på arbeidsplassen.

Bomlift elektrisk

Multi-funksjons styring med eksepsjonell pålitelighet

Med introduksjonen av et nytt digitalt kontrollsystem(CAN bus), har disse maskinene nå multifunksjons styring. Dette gir flere fordeler, blant annet:

  • Store fult proporsjonale styringsspaker i liftkorgen tillater presise og multifunksjons styring av maskinen, til og med når man bruker tykke arbeidshansker. Dette gjør maskinene mer intuitive og lettere å bruke.
  • Det digitale styringssystemet er mer pålitelig(det har også selv-diagnostiserings muligheter). Dette gjør at vedlikeholdskostnader blir redusert samtidig som nedetid reduseres og eventuelle feil blir lettere og raskere å fikse.
Bomlift styringsenhet

Oppumering

De nye HR15N og HR17N leverer nå en komplett pakke: Industri ledende rekkevidde kombinert med en kompakt, lav vekts og ekstremt manøvrerbar base; utmerket utnyttelsespotensiale; Lave bruks- og vedlikeholds kostnader kombinert med et flere ganger prisvinnende operatør beskyttelsessystem.

Både fra synspunktet til en operatør og fra en utleier representerer NiftyLifts nye «smal lift» bomlifter den ultimate kombinasjonen av ytelse, økonomi og viktigst av alt, sikkerhet!

Om du er interessert i mer informasjon om NiftyLift sin «smal lift» serie, eller vil ha en demonstrasjon, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss! Enten via vårt Live Chat system ved å trykke på «Chat med oss» knappen nede i høyre hjørne av skjermen, eller ved å ta kontakt med vår NiftyLift ekspert, Tore Legreid, på Tlf: 93 20 05 53 eller Epost: tore@gantic.no.

Bomlift i et lager