Hjem » Nyheter » Nyheten ZT38JE tar deg 40 meter opp med nullutslipp!

Nyhet!
Elektriske ZT38JE bomlift tar deg 40 meter opp i høyden med nullutslipp

En bærekraftig og miljøbesparende løsning gjør valget av bomlift enkelt. Den nye helelektriske ZT38JE på litium har en arbeidshøyde på hele 40 meter og er av det anerkjente merket Zoomlion.

Høyeffektiv og energibesparende teknologi i hydraulikksystemet sparer energiforbruk med 23,6%, i tillegg til lastfølende kontrollteknologi som sparer energiforbruk med 13,8%. 

ZT38JE har et sikkert og pålitelig innebygget litiumsbatteri-system, utstyrt med BMS lavtempratur oppvarming og lavtempratur ladestrøm-kontrollfunksjoner, som forbedrer batteriets levetid med 30% og tilpasser seg helt ned til -20℃.

Med vedlikeholdsfritt AC-drivsystem på hjulsiden er det lite vedlikehold som dermed gjør ZT38JE til et kostnadsbesparende valg. Med en maksimal stigningsevne på 45% er den også god i bratte terreng og kan brukes i mange arbeidsområder. 

220V / 380V tilpasningsbar lader med full spenning – de tre vanligste ladepluggene 10A, 16A, 32A er matchet med den matchende signalpluggen på ladehodet, kan realisere lademodustilpasning og adaptiv effekt for lading.