GANTIC AS ANNONSERT SOM OFFISIELL FULLSERVICE-DISTRIBUTØR FOR SNORKEL I NORGE

Fra venstre: Tommy Jørgensen (eier), Erlend O. Hatten (administrerende direktør) og Henrik B. Skibsted, Snorkels områdesjef for Skandinavia og Baltikum.

Washington, Tyne & Wear, Storbritannia (5. februar 2018) Snorkel er glad for å annonsere at vi har inngått en offisiell distribusjonsavtale med Gantic AS for Norge. Denne avtalen øker Gantic A/S’ ansvar for regionen fra kun service til komplett salgs- og servicepartner.

Gantic AS ble Snorkels servicepartner i Norge i august 2015, og vil nå ta seg av Snorkel-utstyr og reservedelssalg i tillegg til fortsatt teknisk service og støtte til kunder i hele Norge. Den komplette distribusjonsavtalen trer i kraft omgående. Snorkel har tidligere tatt seg av salg direkte i Norge.

Gantic A/S tilbyr omfattende nasjonal dekning fra åtte service avdelinger, og to salgskontor. Gantic har lang erfaring innen lift markedet, dette gjelder både selvdrevne, beltegående og lastebilmonterte modeller for en rekke merker, og tilbyr sertifiserte inspeksjoner og opplæring samt komplette serviceavtaler.

Tommy Jørgensen, eier av Gantic A/S, sa, “Som en følge av vår avtale som servicepartner for Snorkel, ble vi raskt klar over markedspotensialet for salg av nye Snorkel-lifter til vår kundebase. Vi har tro på merket og er imponert av designen og kvaliteten på produktene, og vi er sikre på at vi vil lykkes som komplett distribusjonspartner for Snorkel.”

Henrik Skibsted, Snorkels områdesjef for Skandinavia og Baltikum, sa, “Gantic A/S er et virkelig profesjonelt firma med et sterkt nettverk i alle nøkkelregioner i Norge. De har allerede bevist at de kan utføre service på Snorkels produkter, så dette er en naturlig progresjon for begge selskaper.”

Salgsdirektør for Europa, Enrique Garcia Delgado la til, “Evnen til å støtte våre kunder effektivt er et nøkkelaspekt for en distributøravtale. Med Gantic A/S tviler vi ikke på at de kan gi teknisk støtte på høyeste nivå, og siden de allerede er forhandler et antall merker, har de i tillegg en etablert salgskanal for utstyr. Det er en glede å ønske en komplett distributør av et slikt kaliber inn i vår Snorkel-familie.”

Mer informasjon om Gantic A/S finner du på www.gantic.no. Mer informasjon om Snorkel finner du på https://www.gantic.no/lift/snorkel/