Pilot Utleie As i Trondhjem fortsetter å satse på miljøet!

Pilot Utleie AS i Trondhjem fortsetter å satse på miljøet, og har kjøpt enda en hybridmaskin fra NiftyLift til sin maskinsamling.

En meget fornøyd kunde i Pilot Utleie AS i Trondhjem får levert en Nifty HR21 4×4 Hybrid fra Gantic denne uken. Pilot utleie viser igjen at de bryr seg om miljøet, og fortsetter å øke sin maskinpark med hybridlifter. Det vil bare bli viktigere å viktigere å få ned utslipp på byggeplassen både fordi myndighetene fortsetter å øke kravene som stilles til bedrifter i Norge, og på grunn av at det har aldri før vært viktigere å ta vare på den ene planeten vi har. 

Nifty HR21 4×4 Hybrid er en svært alsidig bomlift fra NiftyLift med hele 21 meters arbeidshøyde og en sideveis rekkevidde på 13 meter.

Hybrid Teknologien

Liften kommer med NiftyLift sitt svært anerkjente hybridsystem, som gir deg muligheten til å velge mellom ren batterikraft eller hybridkraft. Hybridsystemet fungerer slik at den elektriske motoren automatisk blir tatt i bruk for å hjelpe dieselmotoren når det er nødvendig, for eksempel ved en bratt oppstigning. Når liften brukes på hybridsystemet blir all overflødig kraft fra dieselmotoren brukt til å lade batteriene, og på grunn av det effektive designet systemet har kan det lade opp batteriene 40{f03f3cb434fbccc046262694eb04333030d522d9baba47936726bda8274d4be6} raskere enn ved normal lading, dette betyr at liften kan lade seg selv på bare 4 timer! Det vil si at liften potensielt kan gå 24 timer i døgnet ved å bruke den elektriske kraften for å jobbe stille om natten, og så bruke hybrid teknologien om dagen for å regenerere batteriene.

Liften kommer også med svært gode terrengegenskaper. Den er utstyrt med firehjulsdrift som er designet for upreparerte arbeidsområder, slik at du enkelt skal komme til der hvor du har behov for å komme til. Maskinen har en klatre-egenskap på hele 22° i røft terreng.

Om du er på utkikk etter å leie en bomlift som er levert av Gantic kan vi hjelpe deg med det ved at du følger linken her.

Vi tilbyr også dokumentert personløfterkurs ved Gantic Opplæring om en av dine operatører trenger det.

Om du har spørsmål, eller om du vil slå av en prat med en av våre svært hyggelige selgere, kan du ta kontakt med oss her, eller ringe oss på tlf: 55 31 55 31