Hjem » Nyheter » Skyjack har lansert en ny og imponerende bomlift med knekkarm!

Skyjack har lansert en ny og imponerende bomlift med knekkarm!

Den nye liften ble vist frem for første gang i februar 2017 under ‘’The Rental Show 2017’’ i Orlando, Florida. Den nye bomliften er den største bomliften med knekkarm Skyjack har laget, og den kommer med alle de samme design elementene som gjorde SJ63 AJ til en hit.

Produktansvarlig i Skyjack, Corey Connolly sier følgende: «Vi har tatt det et steg lengre med denne nye knekkarms-bomliften. Å ha en stor maskin med en eksepsjonell «opp og over» klarering til å komplimentere den imponerende arbeidshøyden og rekkevidden vil tillate operatører muligheten til å fullføre mange oppgaver i alle fagområder.»

Den nye SJ85 AJ har en klasse-ledende arbeidshøyde på hele 27,74 m, og en sideveis rekkevidde på hele 17,07 m, samt en meget imponerende «opp og over» klarering på hele 10,36 m. I likhet med SJ63 AJ, har liften en kombinasjon av rekkevidder som skiller den ut fra lignende maskiner i sin klasse.

Hever seg over sin klasse

I likhet med Skyjacks andre knekkarms-bomlifter, har SJ85-AJ Skyjacks unike «Skyriser» system. Detter er et system som gjør at knekkarms-bommen løfter helt vertikalt uten at korgen drifter til noen sider. Maskinen har også Skyjacks «SPEEDYREACH» system. Dette tillater at du kan senke den rette delen av bommen ned til bakkenivå uten at saksedelen senkes. Med denne funksjonen vil operatørene gå fra bakkenivå til maks høyde på bare 60 sekunder. Det er dette som kalles «opp og over» klarering.

«Operatører vil helt klart merke hvor mye lettere der er å gå opp til maks høyde og ned igjen med den nye SJ85 AJ. Skyjacks design på saksedelen av bommen er det som skiller den ut fra andre i sin klasse. Den løfter helt beint opp og ned, uten fare for å drifte til noen sider» sier Connolly.

Liften har også en løftekapasitet på 340 kg med 2 personer i korgen, og 227 kg med 3 personer i korgen. Kombinerer du dette med liftens unike sett med rekkevidde, har du en av markedets mest effektive lifter for operatører som vil maksimere produktivitet.

Enda en fordel med SJ85 AJ er maskinens kompakte design og reduserte halesving, dette gjør at den er meget praktisk for transport. Liften har også 360° kontinuerlig rotasjon, samt en annen unik funksjon som du bare finner på Skyjacks bomlifter: Skyjacks «EASYDRIVE», som gjør at fremover på liftens kontroller alltid vil være fremover for operatøren, uansett hvilken posisjon liften har i forhold til understellet.

«Vi forventer at denne maskinen vil redefinere 25-meters knekkarms-bomlift klassen og føler oss selvsikre på at liften vil være en sikker investering for utleiere» sier daglig Connolly

Hvis du er ute etter å leie en bomlift, kan vi i Gantic hjelpe deg med dette.

Om du trenger opplæring i bruk av personløftere, kan vi i Gantic opplæringssenter tilby Liftkurs og masse annet.