Stavdal AS kjøpte Nifty HR28 Hybrid på Vei og Anlegg 2018

Stavdal AS i Oslo investerer i miljøet ved å anskaffe seg østlandets første Nifty HR28 Hybrid!

Stavdal AS i Oslo anskaffet seg østlandets første Nifty HR28 HybridVei og Anlegg 2018, og sier følgende: «Vi strekker oss langt for å gjøre miljøet renere! Kom å se vår nye, og østlandets eneste Nifty Hybrid 28m bomlift med knekkarm på messen, levert av Gantic

Nifty HR28 Hybrid

Niftylift HR28 Hybrid for miljøbevisste kunder. Niftylift har med sin HR28 satt ny standard for lavutslipp bomlifter til bygg og anlegg. Niftylift kombinerer avansert hybrid-teknologi med ett effektivt 4×4 driftssystem. Dette gir enestående ytelse, kompakte yttermål og lav vekt. Kjører man på Diesel, vil det revolusjonerende Hybrid systemet automatisk benytte elektrisk motor for å øke kraft når det trengs, dette gjør det mulig for HR28 Hybrid 4×4 til å operere med en mindre motor, redusere drivstoff forbruk og utslipp. Liften er i tillegg som standard, utstyrt med eksosrensesystem som reduserer utslipp av CO/NOx, partikler og reduserer støy.

Nifty HR28 Hybrid kommer også utstyrt med NiftyLift sitt multi prisvinnende SiOPS sikkerhets system. Dette systemet redder liv ved å hindre at operatøren uheldigvis kan komme i klem mellom kontrollene og overhengende objekter.

For mer informasjon om Nifty HR28 Hybrid, ikke nøl med å ta kontakt med oss her, eller på telefon: 55 31 55 31