Verdenspremiere for NiftLift HR21E på Vei og Anlegg 2018

Europas største liftprodusent NIFTYLIFT, har valgt Vei og Anlegg for sin Verdenspremiere på NIFTYLIFT HR21 E.

NIFTYLIFT lanserer nå på Vei og Anlegg 2018 sin nye Height Rider 21 Electric. Dette er en hel- elektrisk versjon av Height Rider 21, som har vært svært populær på det Norske markedet de siste årene. Valget var ikke tilfeldig. Norge er ett foregangsland innen el-biler og vil også være ett foregangsland for elektriske maskiner for bygg og anlegg.

Det har lenge vært en utfordring for utbyggere å finne fossilfritt utstyr til sine prosjekter. Dette har flere produsenter nå gjort noe med. Vi i Gantic vet at HR21E vil være kjærkomment for det norske markedet, hvor fossilfrie maskiner har vært savnet.

HR21E har 13 meter sideveis rekkevidde, 250kg plattform kapasitet og har i tillegg en jibb som kan beveges 150 grader. Height Rider 21 E kan også kjøres i bakker med opptil 30 prosent helling, og har en egenvekt på bare 6 640 kg.

NIFTYLIFT tilbyr nå elektriske bomlifter fra 12 til 28 meter arbeidshøyde. I Norge har vi stor etterspørsel etter fossilfrie maskiner. Gantic som er Norsk leverandør av NIFTYLIFT i Norge, satser på fossilfritt utstyr.

På Vei og Anlegg 2018 har Gantic en egen fossilfri avdeling hvor verdensnyheten NIFTYLIFT HR21 E presenteres. Det presenteres også en hel del andre fossilfrie maskiner for bygg og anlegg.

I forbindelse med verdenspremieren vil Gantic ha en «Fossilfri» konkurranse på stand HG24, vinneren av konkurransen vinner en iPhoneX. Kom innom vår stand for å høre mer om våre nyheter og delta i vår «kule» konkurranse!

For mer informasjon om Vei og Anlegg 2018, se linken her.