Hjem » Nyheter » Nye produkter til bygg og anleggs bransjen: Winlet Glassheiser!

Nye produkter til bygg og anleggs bransjen: Winlet Glassheiser!

Gantic har begynt å levere Winlet Glassheiser fra den anerkjente produsenten GMV A/S. GMV A/S har mer enn 25 års erfaring i feltet, og er spesialister på vakuum løfteteknologi og redusering av belastning i forhold til fysiske løft. Winlet glassheiser er det perfekte verktøyet for bygg- og anleggsbransjen!

Winlet – Veien til et bedre arbeidsmiljø

Winlet er markedsledende på glassheiser, og deres maskiner er laget av solide materialer i ypperste kvalitet. Ved å bruke en Winlet vindusheis vil du raskt kunne forbedre sikkerhet, helse og miljø på arbeidsplassen din. Winlet sine glassheiser kan løfte, transportere og montere vinduer (eller stålplater, branndører, fliser etc.) fra 350kg på vår minste modell(Winlet 350), og helt opp til 1000kg på vår største modell(Winlet 1000). Ved å ta i bruk en Winlet glassheis vil man redusere ryggskader og sykefravær i bedriften, samtidig som man vil øke effektiviteten til sine ansatte.

Liten og praktisk maskin

Winlet glassheiser har også et veldig kompakt design. Når man kombinerer dette med at man kan løfte hele vinduet, og legge inntil langs siden av maskinen, så får man en glassheis som egner seg veldig godt til å komme gjennom trange ganger og andre steder på byggeplassen hvor andre glassheiser hadde vært nødt til å gi opp kampen.

Mye mer enn bare glass!

Winlet Glassløfter er designet for å løfte mye mer enn bare glass, og kan enkelt justeres til å løfte mange forskjellige materialer ved å endre på sugekoppene. Dette gjør Winlet glassløfter ideell ved håndtering av:

  • Vinduer, både rette og buede
  • Granit
  • Betong
  • Stålplater
  • Treplater
  • Fliser
  • Branndører

Tilbehør

Gantic leverer også en lang rekke valgfritt tilleggsutstyr til Winlet glassheiser, som blant annet tvillinghjul for forbedrede terrengegenskaper, støttehjul, og løftegaffel slik at du også kan bruke Winlet Glassheisen som en palleløfter. For å se komplett liste av valgfritt tilleggsutstyr, klikker du deg bare inn på en av våre glassheiser her.