Kvistkuttere

Gantic sine tilhengermonterte kvistkuttere har en innmatingskapasitet fra 10 cm og helt opptil 22 cm.
Våre maskiner passer for dem som vil fikse opp både rundt huset og i hagen

Vi har beltegående kvistkuttere med bakkeklarering fra 27,5cm og helt opp til 55cm slik at vi kan levere maskiner for alle typer terreng.

 

Traktormonterte kvistkuttere passer perfekt for bønder, kommuner og små entreprenører med traktor.

 

Vi tilbyr store kvistkuttere med kapasitet fra 45cm og oppover.

Vi tilbyr hel-elektriske kvistkuttere som er null utslippsmaskiner.

Kvistkuttere

Gantic leverer kvistkutter av markeds ledende kvalitet fra den anerkjente produsenten GreenMech. Vi leverer kvistkutter av type tilhengermontertbeltegående og traktormonterte.

Våre tilhengermonterte kvistkuttere er for de som har behov for å enkelt koble seg til en bil med hengerfeste for å kunne enkelt og raskt transportere kvistkutteren fra arbeidsplass til arbeidsplass.

Gantic leverer også beltegående kvistkutter for de som har behov for å ha med seg kvistkutteren offroad. Våre beltedrevne kvistkuttere har enormt gode offroad/terreng egenskaper med en bakkeklarering på opptil 55cm gjør at de kan komme til de aller fleste plasser, og takler helninger opp til 35° ved at man kan justere ett belte om gangen.

GreenMech

GreenMech er en Britisk basert produsent av kvistkutter. GreenMech leverer alt fra små kvistkuttere ment for privat bruk i hagen, til store beltedrevne maskiner for de proffeste. GrenMech designer, tester og produserer sine maskiner selv, og har fokus på kundeservice og videre utvikling av sine produkter for å forbedre maskinenes egenskaper, og øke verdien for kundene. Det er derfor GreenMech er bestselgende på kvistkuttere i europa!

Gantic Leverer også en lang rekke andre produkter innen trepleie og landskapsentrepenør!