Kvistkuttere

Elektriske kvistkuttere passer svært godt for mindre-utslipp områder og byrom. Med miljøet i fokus er dette et ypperlig valg.

Vi tilbyr robuste tilhengermonterte kvistkuttere som fraktes enkelt fra A til B. 

Vi tilbyr beltegående kvistkuttere som passer svært godt i utfordrende terreng. 

Vi tilbyr mindre kvistkuttere for lettere hage bruk og stell.

Vi tilbyr kvistkuttere som enkelt monteres på traktor slik at arbeidet blir lettere. 

Vi tilbyr store kvistkuttere med kapasitet fra 45cm og oppover.

Kvistkuttere

Gantic leverer kvistkutter av markeds ledende kvalitet fra den anerkjente produsenten Laski. Vi leverer kvistkutter av type tilhengermontertbeltegående og traktormonterte.

Våre tilhengermonterte kvistkuttere er for de som har behov for å enkelt koble seg til en bil med hengerfeste for å kunne enkelt og raskt transportere kvistkutteren fra arbeidsplass til arbeidsplass.

Gantic leverer også beltegående kvistkutter for de som har behov for å ha med seg kvistkutteren offroad. Våre beltedrevne kvistkuttere har enormt gode offroad/terreng egenskaper med en bakkeklarering på opptil 55cm gjør at de kan komme til de aller fleste plasser, og takler helninger opp til 35° ved at man kan justere ett belte om gangen.

Laski

Laski er en Tsjekkisk basert produsent av elektrisk kvistkutter som leverer maskiner til over 50 land over hele verden. Laski leverer både kvistkuttere, stubbefreser, grøftegravere og mer. Laski fokuserer på produksjon av maskiner designet for de proffteste, men også for privatbruk. 

Laski designer, tester og produserer sine maskiner selv, og har fokus på kundeservice og videre utvikling av sine produkter for å forbedre maskinenes egenskaper, og øke verdien for kundene.

Alle Laski produktene samsvarer med alle gjeldende miljøkrav, EU-standarder, forskrifter og direktiver og nylig også US EPA Conformity Certificate of Conformity. 

Gantic Leverer også en lang rekke andre produkter innen trepleie og landskapsentrepenør!