GreenMech SureTrak 19-28

GreenMech SureTrack 19-28 tar opp til 19 cm trær, Kubota dieselmotor og robust chassis

SURE-Trak 19-28 er bygget med GreenMech sitt prisbelønte patenterte belte justerings system, bakkeklaring på opptil 550mm muliggjør tilgang i selv de vanskeligste terreng. Denne banebrytende funksjonen gjør det til en populært maskin for den proffe entreprenøren på kraftlinje, vei og jernbanespor vedlikehold

Ved å justere bare ett belte om gangen, kan man forsere helninger opp til 35grader som da kan bli krysset i full sikkerhet for å komme til det materialet som skal flises opp. Maskinen er utstyrt med tvilling pumper som leverer 90 liter per minutt, og gir hurtige justeringer av beltene og opp til 6 km per time.

Maskinen er utstyrt med en 50hk Kubota dieselmotor og ett svinghjul / kuttehjul med 4 Disc-Bladed sett, SURE-Trak 19-28 er en imponerende arbeidshest og kommer som standard med alle de vanligste funksjonene som forventes av en GreenMech flishugger. Dette inkluderer en 190mm x 280mm innmatings åpning og kraftige doble hydrauliske matevalser som drar inn selv de vanskeligste materialet uanstrengt til flise systemet. Totalt gir dette SAFE-Trak 19-28 en ytelse som langt overstiger det meste på markedet.

For ytterligere brukervennlighet, har GreenMech inkludert ett støtteben for å hjelpe til om man har sporet av beltet slik at det er enklere å få beltet på plass igjen. En jerrykanne for ekstra drivstoff og vibrasjonsisolasjon på kjøre plattformen. Denne modellen kommer også med mulighet for hydraulisk eller elektrisk vinsj og ekstra arbeidslys.

Gantic leverer også en lang rekke andre kvistkuttere og trepleieprodukter

Bilder

Tekniske Data

Høyde2571 mm
Bredde1450 mm (transport)
Vekt2000 kg
Transportlengde3346 mm (transport)
Beltestørrelse1768 mm x 250 mm
Bakkeklarering550 mm
BremserFullautomatisk systembremser
LakkeringValgfri (Grønn standard)
MotortypeKubota diesel, vannkjølt
Motorkraft48 hk
Drifstoffkapasitet60 liter (diesel)
TimetellerStandardutstyr
InnmatingsrullerHydraulisk, dobbel vertikal fjæret
kuttekapasitet160 mm
Rotorhastighet
Knivblader4 blader, rund (standard)
Innmating trakt1200 x 840 mm
Innmating åpning190 mm x 280 mm
Innmating kontrollAutomatisk (No Stress)
StøynivåLwa: 120dBa - Lpa: 96dBa

Kontakt Oss

Nedlastinger

Video