Hjem » Heis

Heis og klatrestillas

Gantic er stolt leverandør av den anerkjente produsenten SAFI. Byggheiser er svært nyttige på alle typer bygg og tunneller. Systemets fleksibilitet og modulærstruktur, gjør det mulig for flere forskjellige oppsett. SAFI kan bygges i høyder helt opp til 300 meter, og er utmerket for håndtering av byggematerialer/personløft. En byggheis kan bidra til en mer kostnadseffektiv løsning.  SAFI byggheiser er enkle i bruk, allsidige og kan gi god utnyttelse på prosjektet.
Heisene er tilgjengelige i flere utgaver, og kan også spesialtilpasses etter preferanser.
Den bidrar til forenklet tilkomst, og er enkel å bygge.
Fordelen med heis fra SAFI er dens velutbygde sikkerhets – og nødsystem, noe som gjør den driftssikker ved bruk.

Byggheis kan bidra til å spare tid og kostnader, samtidig kan effektiviteten økes.

For nesten 50 år siden, i 1961, lanserte Fiorenzo Sartor, grunnleggeren av Safi, den første mastklatrende arbeidsplattformen som kombinerte den vertikale bevegelsen av en struktur med effekten av rotasjonen av et tannhjul.

I 1973 stilte SAFI ut på messen i Bologna, og siden den gang har selskapet vært verdensledende innen tannstangløftesystemer. SAFI Access-systemer brukes til å løse de mest varierte og komplekse problemene: å bestige svimlende høyder langs viadukter, damvegger, fasader på skyskrapere, på skipsverft, for vedlikehold av arkitektoniske strukturer, installasjon av gardinvegger og så videre. Mastklatreplattformen har karakter av en «universell» maskin, og dens grunnleggende prinsipp kan engasjere nye og uventede applikasjoner som erfaring lærer og som SAFI har demonstrert.

I dag finnes SAFI-produkter overalt. Europa, Øst-Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Midtøsten og Asia. SAFI har bygget videre på sin verdifulle erfaring gjennom mange år for og klare å tilby alle selskaper som trenger en løsning fra SAFI. Deres visjon og målsetting er å tjene kunder for morgendagens utfordringer.

Kontakt Oss

    Brosjyrer

    Junior MC/PC

    Multisystem AS

    SCAF AS