PERSONVERNERKLÆRING FOR GANTIC AS

Vi ønsker å behandle personopplysninger på en tillitsvekkende og trygg måte, og har derfor utarbeidet en personvernerklæring for Gantic AS.

All behandling av personopplysninger skjer i overensstemmelse med de til enhver tid gjeldende personvernregler, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Nedenfor beskrives formål og bakgrunn for databehandling av personopplysninger, hvilke opplysninger som behandles, rettigheter, basert på instruksjoner i samsvar med Personopplysningsloven.

https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38/*#KAPITTEL_1

Ansvarlig for behandling av personopplysninger

GANTIC AS er ansvarlig for behandling av alle personopplysninger, dvs. bestemmer hvordan personopplysningene skal behandles.

Som behandlingsansvarlig av personopplysninger basert på den virksomhet vi driver og formålet med vår virksomhet, dvs. salg av maskiner og utstyr, fallsikringsutstyr og kurs innenfor sertifisert- og dokumentert sikkerhetsopplæring, er dette nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjening av våre kunder. Personligdata kan benyttes i forbindelse med salg, kontakt, informasjon- og tilbud, bokføring, markedsføring og om nødvendig benyttes av regnskapsavdelingen i forbindelse med ordre- og fakturering.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig:
GANTIC AS
Bleivassvegen 34,
5347 Ågotnes
E-post: post@gantic.no
Telefon: +47 55 31 55 31

Opplysninger som innhentes
Vi samler inn og bruker dine opplysninger når du registrerer deg på www.gantic.no, dvs. i forbindelse med kurs, ved kontakt med salg- og support via chat eller epost, eller når du benytter deg av våre kontaktskjemaer.

Hvor og hvorfor vi lagrer informasjon om deg
All informasjon om personopplysninger lagres trygt i våre CRM systemer, RackBeat/WebCRM/UniEconomy/DeleWeb og/eller KursWeb.

Ved rekruttering, herunder «ledige stillinger», vil bl.a CV, søknad, attester og referanser behandles.

Underleverandører
Undernevnt er en liste over tjenester vi benytter oss av og hvor informasjonen lagres.

Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Regnskapssystem:
Vi benytter oss av tjenesten UniEconomy som regnskapsystem.

Bring:
Vi benytter oss av tjenesten Bring ved transport av maskiner og annen form for pakker. Opplysninger som navn, telefonnummer, adresse og eventuelt epost blir brukt i denne sammenheng.

Postnord:
Vi benytter oss av tjenesten Postnord. Informasjon relatert til frakt som navn, telefonnummer, adresse og eventuelt epost blir brukt i denne sammenheng.

Epost og SMS:
Ved å opprette kundeforhold hos oss vil du kunne motta epost og / eller sms fra oss. Herunder i forbindelse med ordrer- og faktura, sporing av pakker, din kundekonto hos oss og også ved «glemt passord», kurspåmeldinger, etc.

Vi benytter oss også av epost-markedsføring, dvs. nyhetsbrev. Som kunde av oss vil du kunne motta nyhetsbrev ved jevne mellomrom, dersom du har samtykket til dette. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Innsyn og retting:
Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Personopplysninger slettes dersom de ikke lenger er relevant for det formål de ble lagret for.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler:
Vi bruker informasjonskapsler som er avgjørende for at nettstedet vårt skal fungere. For å forbedre nettstedet vårt bruker vi informasjonskapsler for å forstå besøkende på www.gantic.no, for å huske innloggingen din, optimalisere brukeropplevelsen din, måle trafikk til nettstedet vårt fra sosiale medier. For mer informasjon kan du besøke http://www.aboutcookies.org.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Google Analytics
Analyse av trafikk til vår hjemmeside.

Google AdWords 
Vi benytter oss av annonsetjenesten til Google AdWords, herunder benyttes informasjonskapsler for målrettet annonsering.

Facebook Pixel
Vi benytter oss annonsetjenester til Facebook, herunder benyttes informasjonskapsler for målrettet annonsering.

Samtykkeerklæring
Du samtykker automatisk at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette i innstillingene på din nettleser.

Hvis du har spørsmål om behandling av dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på post@gantic.no.