Service & Reservedeler

Serviceavdelingen

Service

Årlig sertifisering og service er med på å holde dine lifter i forskriftsmessig stand. Dette er også med på å gjøre hverdagen til de som bruker liftene trygg og problemfri. Regelverket sier at alle lifter skal inspiseres grundig hver tolvte måned. Eventuelle feil og mangler som avdekkes skal utbedres før liften er godkjent for fortsatt bruk. 

Enten du har en tilhengermontert lift, en sakselift, selvkjørende bomlift eller en annen type lift for tilkomst i høyden, tilbyr Gantic denne tjenesten på tvers av Norge med våre kvalifiserte serviceteknikere som gjerne hjelper deg med både service, sertifisering og deler. 

Årskontroll

Gantic AS administrerer over 4000 sertifiseringer årlig. Vi kan registrere dine lifter i vårt system og sørge for at du får en påminnelse når tiden for sertifisering nærmer seg. Denne tjenesten er gratis for våre kunder og inngår som en del av vår gode kundeservice. Kontrollrapporten får du digitalt like etter at kontrollen er utført.

Vår mekaniker som utfører sertifiseringen rapporterer eventuelle problemer til eieren, eller den person eier måtte bemyndige. Eventuelle utbedringstiltak kan da avtales og iverksettes. Vi setter ikke i gang arbeid på liften uten eiers samtykke. 

Reservedeler til lifter og andre maskiner

Gantic er Norges ledende leverandør av reservedeler til personløftere, sakselifter, bomlifter, tilhengermonterte lifter og beltegående lifter.

Gantic sitt hovedlager holder til på Ågotnes, Bergen. Herfra kan vi tilby leveranser av deler til de aller fleste liftmerker og andre maskiner. Vi har god kjennskap til det norske markedet etter 30 år med import av lifter og deler fra de fleste kjente produsentene rundt om i verden.

Deler sendes fra våre leverandører som flysending (ekspress), i tillegg til at vi har sjøfrakt hver uke for større deler.

Våre kunder har stor nytte av vår database som teller ca. 80.000 varenumre. Lagerførte varer sendes samme virkedag. Dersom en reservedel ikke finnes på eget lager, tar det som regel ca. 24 timer. For ikke-lagerførte deler er vår målsetting forsendelse innen 48 timer.

Dette er noen av våre merker. Er det noe du mangler? Ta kontakt!

RING OSS PÅ 55 31 55 31 SEND MAIL TIL SERVICE@GANTIC.NO SE VÅRE MEDARBEIDERE

Servicemekanikerne er alltid klar for å hjelpe

Trenger du service eller reservedeler?