Ledige stillinger

Gantic AS er en ledende leverandør av lifter, flishuggere, minikraner og glassheiser i Norge. Vår bredde på produkter dekker bygg og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor.

Vi tilbyr våre kunder den beste service, ettermarked og kompetanse. Gantic samarbeider tett med våre leverandører for å imøtekomme stadig større krav til fossilfrie byggeplasser. Vi er sertifisert innenfor både opplæring og kontroll.

Vi er i konstant vekst med flere avdelinger og ansatte for hvert år som går, og ser alltid etter ny kompetanse som kan bidra til videre vekst. Om det ikke ligger en relevant stilling ute men du mener at du har noe å bidra med, så ta kontakt! 

Servicemekaniker

Gantic vokser og søker derfor flere serviceteknikere.

Service Mekaniker
Gantic AS har økende oppdragsmengde og søker derfor etter erfaren, oppegående og selvstendige mekanikere. Gode kunnskaper og erfaring med hydraulikk, elektronikk, mekanikk og grunnleggende data kunnskaper er ønskelig. Detaljopplæring vil bli gitt både internt og hos våre leverandører.

Vi tilbyr arbeid i et solid firma med godt og uformelt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser med varierte og utfordrende oppgaver, egen servicebil, og gode velferdsordninger.

Arbeidsoppgaver
Stillingen passer for en som liker å reise litt rundt, våre mekanikere har frihet under ansvar og styrer i stor grad selv sin arbeidsdag.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi søker fortrinnsvis en person med erfaring som liftmekaniker, truck mekaniker eller anleggs mekaniker, den vi søker må være pålitelig og pliktoppfyllende, ha evne til å jobbe selvstendig, være serviceinnstilt og omgjengelig, også det å kunne kommunisere med våre kunder er en viktig del av jobben.

Personlige Egenskaper
Løsningsorientert, Selvstendig, men også kunne jobbe i team, Tilpasningsdyktig, Fleksibel, Positiv, Strukturert og målrettet.

Ellers så ber vi både nyutdannede og erfarne mekanikere til å ta kontakt for en prat, kanskje du er den vi ønsker på laget og du får drømmejobben?

Høres dette ut som en spennende jobb så sender du en kortfattet søknad til jobb@gantic.no

Servicemekaniker / Kontrollør på Sør-Vestlandet / Stavanger

Stillingstittel: Servicemekaniker / kontrollør
Sted: Sør-Vestlandet / Stavanger
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Servicemekaniker / Kontrollør på østlandet

Stillingstittel: Servicemekaniker / kontrollør
Sted: Østlandet
Frist: Snarest
Varighet: Fast

Servicemekaniker / Kontrollør i Trøndelag

Stillingstittel: Servicemekaniker / kontrollør
Sted: Trøndelag
Frist: Snarest
Varighet: Fast