Om Gantic

Gantic satser på suksess gjennom ansvar:

Som et ansvarlig selskap har vi i Gantic stor respekt for kundene våre, leverandører, ansatte, samfunn og miljø.
Dette mener vi er selve grunnlaget for et vellykket og bærekraftig samarbeid.

Vår målsetting er å fortsette å levere god kvalitet og skape verdi for våre kunder, levere innovative kvalitetsprodukter og service – med fokus på å redusere miljøpåvirkningen.

Vårt mål er å veilede og skaffe til veie produkter og løsninger som bidrar til å ta bærekraftige valg, og dermed bidra til et sosialt bærekraftig samfunn for fremtidige generasjoner.

Gantic AS er landsdekkende leverandør av lifter / personløftere, fallsikring, flise huggere / kvistkuttere, stubbefres og kurs innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring. Vi er også sertifisert kontrollbedrift, og tilbyr sertifisering / årskontroll av alle kategorier lifter: tilhenger lift, manuelt drevne lifter, sakselift, selvgående bomlifter, liftbiler) samt på truck, masseforflytningsmaskiner, traverskran og løfteutstyr, fallsikring m.m.

Vi forhandler i Norge:

Vi er også totalleverandør av fallsikringsutstyr, som klatreutstyr, utstyr til fjellrensking, tilkomstteknikk, treklatreutstyr og arbeidsposisjonering.

Dette utgjør et bredt spekter i forskjellige typer høydeverktøy som kan tilfredsstille langt på vei de fleste behov i det norske markedet.

Alle maskiner og utstyr er CE-merket og leveres med følgende:

  • Norsk brukerhåndbok
  • Engelsk bruks-/service og vedlikeholdsmanual
  • Norsk /engelsk samsvarserklæring
  • Testsertifikat
  • 1-2 års garanti mot fabrikasjonsfeil

Vi er sertifisert virksomhet for sikkerhetsopplæring og sakkyndig sikkerhetskontroll, iht. Forskrift om Utførelse av arbeid nr. 703 og Forskrift om Administrative ordninger nr 706

Vi har et meget bredt utvalg av maskindeler til alle typer lifter, og er konkurransedyktige både på pris og leveringstid.
Vi forhandler batterier til ulike maskintyper, og fører stort lager av ulike modeller.

Gantic AS har et utbygget service nett med flere servicekontorer.

Vi tilbyr serviceavtaler som omfatter ettersyn, årlig sertifisert kontroll, service og all tilhørende dokumentasjon og rapportering av alle typer personløftere / lifter over hele Norge.

Vi er sertifisert opplæringsbedrift og tilbyr kurs til bedrifter, offentlige og private. Dette har vi gjort siden 1995 og har tilegnet oss en bred kompetanse innenfor sertifisert sikkerhetsopplæring av stropp og signalgiving, føring av travers- / lastebil-/ fastmontert-/ mobil-/ og tårnkran, truck, teleskoptruck, stortruck, anleggsmaskin / masseforflytningsmaskiner som gravemaskin, hjullaster, dumper, og innenfor ulike lederkurs som HMS, kurs for verneombud, varmearbeid, VHF osv.

Se vår kurskalender for mer informasjon.